فرماندار ری :نگاه به هنر و هنرمند باید نگاه مقام معظم رهبری باشد
معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در نشست صمیمی اصحاب فرهنگ و هنر گفت: نگاه به هنر و هنرمند باید نگاه مقام معظم رهبری باشد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی انعکاس ری ؛ مهدی بابالحوائجی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در نشستی با اهالی فرهنگ و هنر شهرستان دیدار و با آنها گفت وگو کرد.
در این نشست که با حضور شیخ محمدی سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی فرمانداری، تقوایی مشاور و مدیر حوزه فرماندار و مهدیه حسنی رئیس اداره ارشاد شهرستان ری در مجتمع فرهنگی هنری شیخ ابوالفتوح رازی برگزار شد، فرماندار ویژه شهرستان ری با تسلیت ایام شهادت بانوی آب و آینه حضرت فاطمه زهرا(س) در سخنانی به نقش هنر و فرهنگ در سبک زندگی اجتماعی مردم اشاره کرد و گفت: فخر هنر و محتوای آن باید به سبک زندگی مردم انتقال یابد و در جریان زندگی ساری و جاری شود تا رشد و حرکت در جامعه بوجود آید.
وی بر نقش هنر و هنرمندان در جریان سازی فرهنگ مردم تاکید کرد و افزود: انجام این مهم به تنهایی کار دولت ها نیست و باید فرهیختگان و نخبگان و هنرمندان با حکمروایی به کمک حکمرانان بیایند زیرا تا زمانی که انتظار از دولت داشته باشیم در انجام کار عقبگرد خواهیم داشت. وظیفه دولت ها ریل گذاری و روانسازی است و هنرمندان باید در اجرا و عملیاتی شدن برنامه ها به کمک دولت بیایند.
فرماندار ویژه شهرستان ری خاطرنشان کرد: در دوران اوایل انقلاب کارهای هنری و تولیدات فرهنگی اثرگذارتر و پررنگ تر بودند و رمز این موفقیت در خودباوری و عدم اتکای هنرمندان به حمایت دولت ها بود که با عشق و اراده به بیان حقایق با زبان هنر و انجام فعالیت می پرداختند. من خود را فرزند ری و از بدنه فرهنگ و هنر می دانم و اعتقاد دارم شهرستان ری شناسنامه ایران است و به بلندای قدمت وتاریخ کهن خود آنگونه که باید به ایران شناسانده نشده است. لازم است تا شما فعالان عرصه فرهنگ و هنر با برنامه ریزی و ارائه بسته های مختلف فرهنگی و هنری در حوزه هنرهای تجسمی، نمایش و فیلم، شعر و ادب، موسیقی و دیگر بخشها در معرفی شهرستان اثرگذار و اثربخش باشید.
معاون استاندار تهران با استقبال از هنر فاخر و ماندگار تصریح کرد: یکی از برنامه های مورد تاکید ما در بخش هنر احیاء جشنواره حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) است که امیدواریم با نهادینه شدن این رویداد بزرگ آن را ماندگار و جاودانه کنیم.
بابالحوائجی گسترش فعالیت های فرهنگی و هنری در سطح بخش ها و روستاهای شهرستان را ضروری دانست و افزود: به همین منظور قطعه زمینی را در یکی از شهرهای تابعه جهت ساخت یک مجموعه فرهنگی مطابق با استاندارد های لازم و معیارهای وزارت فرهنگ و ارشاد اختصاص خواهیم داد.
فرماندار ویژه شهرستان ری در پایان خواستار شد: فرزندان ری باید ری را بسازند و اثربخش باشند. در این راستا با برنامه ریزی های انجام شده در صدد هستیم تا ری ثبت جهانی شود و امیدواریم با بهره گیری از همه ظرفیتها و امکانات موجود منشاء خیر و برکت برای اهالی شریف ری باشد و مسیر رشد و تعالی این شهرستان بیش از پیش هموار گردد.
گفتنی است در ابتدای این نشست صمیمی مسئولان انجمن های فرهنگی و هنری و هر یک از هنرمندان حاضر در نشست به طرح مسائل و مشکلات حوزه فرهنگ و هنر شهرستان پرداختند و خواسته ها و نقطه نظرات خود را بیان کردند.
برگزاری جشنواره ها متناسب با جایگاه و منزلت شهرستان، نمادسازی و معرفی شهرستان با توجه به ظرفیت های بالای فرهنگی و هنری، رویکرد نگاه ویژه به جوانان، ایجاد مراکز و سالن های تئاتر و نمایش، همسویی در مدیریت فرهنگی شهرستان، حمایت از جرگه هنرمندان و فرهیختگان شهرستان، حمایت از مطبوعات و رسانه ها، احیای انجمن سینمای جوان شهرستان، مرکزیت مجتمع فرهنگی شیخ ابوالفتوح رازی به عنوان مرکز فعالیت های فرهنگی و هنری، حمایت از نویسندگان و جامعه ادبی شهرستان، استفاده از استعدادهای بالقوه دانش آموزان،برون سپاری و واگذاری فعالیت های فرهنگی و هنری به انجمن ها و تشکل های فرهنگی و هنری، حمایت از برگزاری همایش های ادبی و هویت شناسی انجمن های ادبی، ایجاد مرکز پیگیری و پاسداشت زبان فارسی در شهرستان با تصویب شورای فرهنگ عمومی بخشی از این درخواست ها بود.
در این نشست همچنین از هنرمندان عرصه نمایش ری و حائز رتبه در بیست و هشتمین جشنواره تئاتر استان تهران و همینطور هنرمندان بسیجی و جانباز این شهرستان با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.