بیش از 51 هزار بازدید از اماکن تهیه غذا شهرستان ری
به گزارش انعکاس ری فاطمه تاجیک اظهار داشت: بازدیدهای بهداشتی با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه، مسافران بین راهی، پیشگیری از بروز مشکلات بهداشتی و اپیدمی های بیماری های منتقله از آب و غذا انجام شد.
وی افزود: در این مدت 741 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در اثر رعایت نکردن اصول بهداشتی پلمب و 561 متخلف نیز به تعزیرات حکومتی برای انجام روال قانونی معرفی شده اند.
تاجیک اضافه کرد: همچنین در این مدت 898 پروانه صدور صلاحیت بهداشتی برای اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی صادر شده است.
وی نمونه برداری را از ماموریت های شبکه بهداشت عنوان کرد و گفت: 2 هزار و 253 نمونه برداری در جهت سلامت غذایی از رستوران ها و مراکز عرضه مواد غذایی از سال گذشته تاکنون انجام شده است.
تاجیک ادامه داد:، 23 هزار و 259 کلرسنجی و 2 هزار و 854 نمونه میکروبی و شیمیایی از آب شهری و روستایی در این شهرستان نیز انجام شد.
وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف در تهیه و توزیع اقلام خوراکی با سامانه 190 تماس حاصل کنند.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.