تولید گوشت مرغ در شهرستان ری ۳۲ درصد افزایش یافت
محمد عباسی اظهارداشت: تولید گوشت مرغ در نیمه نخست سال گذشته ۴۷۵ تن بود که امسال با تلاش مرغدارن و عرضه نهادههای تولید مناسب این میزان افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۹ واحد فعال نگهداری مرغ گوشتی با ۲۴۰ هزار و ۳۰۰ قطعه در شهرستان ری وجود دارد، عنوان کرد: این شهرستان رتبه پنجم تولید گوشت مرغ در استان تهران را دارد.
عباسی افزود: مرغداریهای گوشتی شهرستان ری بیشتر در بخشهای کهریزک، حسن آباد فشافویه و قلعه نو متمرکز هستند و از حمایتهای ویژه جهاد کشاورزی در خصوص ارائه خدمات نگهداری و عرضه نهادههای دامی نیز بهرهمند میباشند.
وی در ادامه با بیان اینکه تولید تخم مرغ در ۶ نخست سالجاری ۳ هزار و ۵۹۹ تن بوده است، ابراز کرد: تولید تخم مرغ به دلیل شیوع آنفلانزای پرندگان طی سالهای گذشته و تلف شدن بسیاری از مرغهای مولد نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته در حدود ۸ درصد کاهش یافته است.
عباسی یادآور شد: تولید تخم مرغ در ۶ ماه نخست سال ۹۷ در حدود ۳ هزار و ۹۴۴ تن بوده است که امسال با کاهش تولید مواجه هستیم.
شهرستان ری در جنوب پایتخت دارای رتبه اول در تولید گندم، ذرت علوفهای، صیفیجات، شیر و رتبه دوم را در تولید جو و تخممرغ در استان است.