تولید و بسته بندی سبزی سالم در شهرری در زمین ۳۵۰۰ هکتاری
رئیس سازمان مدیرت و برنامه ریزی استان تهران گفت: در شهری ری در زمینی به مساحت ۳۵۰۰ هکتار مرکز تولید، بسته بندی و عرضه سبزی سالم همراه با نظارت های آزمایشگاهی ایجاد می شود.
نعمت الله ترکی رئیس سازمان مدیرت و برنامه ریزی استان تهران در حاشبه بازدید از طرح پایگاه تولید و بسته بندی سبزی تعاونی سبزی کاران شهر ری اظهار کرد: آبیاری این منطقه با چاه، قنات و چشمه بوده و از آب نامتعارفی استفاده نشده است.
وی در ارتباط با سلامت محصولات کشاورزی تولید شده در شهری ری افزود: سازمان استاندارد و وزارت بهداشت بر تولیدات محصولات کشاورزی شهری ری نظر دارند و محصولاتی که در این منطقه تولید می شود محصول سالمی است؛ اگر در نقطه ای از شهری ری آب نامتعارفی برای کشاورزی وجود داشته است نباید آن را به کل منطقه تعمیم داد.
رئیس سازمان مدیرت و برنامه ریزی استان تهران با بیان اینکه تعاونی سبزی کاران شهری ری 3500 هکتار زمین در اختیار دارد که هزار نفر عضو دارد ادامه داد: قرار است که این تعاونی طرح و برنامه ای به ما ارائه دهد تا در قالب طرح ها و برنامه های اقتصاد مقاومتی برده و مرکزی ایجاد شود که اقدام به تولید و بسته بندی و عرضه سبزی سالم همراه با نظارت آزمایشگاهی کند.
وی تصریح کرد: در محل تولید این طرح آزمایشگاهی دایر می شود تا سبزی تولید شده در این مکان تحت نظارت های بهداشتی به بازار عرضه شود.
چاه های منطقه تعیین تکلیف میشود
محمدی معاون آب و خاک جهاد کشاورزی استان تهران نیز در حاشیه این بازدید اظهار کرد:برای تولید سبزی در این محل از قنات فعال موجود در منطقه استفاده می شود که برای مرمت و لایروبی آن نیز فعالیت شده است.
وی با بیان اینکه قنات دیگری نیز در منطقه وجود دارد اما میزان آب دهی آن به حداقل رسیده است افزود: به همین منظور با هماهنگی فرمانداری و سازمان اوقاف بازسازی قنوات در دستور کار قرار گرفته است.
معاون آب و خاک جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه چاه هایی که در حریم قنات منطقه حفر شده به آورد آن لطمه زده اند گفت: این چاه ها رصد و مستنداتی تهیه شده است تا در مورد آن تصمیم گیری شود.
بنابراین گزارش مدیر سازمان تعاون روستایی استان تهران نیز در این بازدید رئیس سازمان مدیرت و برنامه ریزی استان تهران را همراهی می کرد؛ برای مطالعه بیشتر در این ارتباط به ذیل مطلب مراجعه کنید.