۲۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در شهرستان ری به زیر کشت پاییزه رفت
محمد عباسی اظهار داشت: در ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار از این اراضی گندم، هشت هزار هکتار جو و ۷۰۰ هکتار کلزا کشت شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان ری رتبه اول تولید گندم و رتبه دوم تولید جو را در استان تهران دارد، افزود: جهاد کشاورزی شهرستان ری با توزیع یکهزار و ۲۵۰ تن بذر گندم و ۱۲۰ تن بذر اصلاح شده جو به دنبال افزایش راندمان تولید محصولات کشاورزی است.
عباسی اضافه کرد: بذرها توزیع شده در میان کشاورزان در مقابل سرما بسیار مقاوم هستند و باعث پربارتر شدن خوشههای گندم و جو نیز می شوند.
وی با اشاره به اینکه بهرهگیری از باران پاییزی، زمستانی و صرفهجویی در مصرف آب مهمترین مزایای کشت پاییزه به شمار می رود، تصریح کرد: با توجه به کاهش بارندگی و منابع آبی رویکرد سال زراعی جاری افزایش سطح زیر کشت نیست بلکه افزایش بهره وری در تولید است.
عباسی یادآور شد: کشت گندم و جو در شهرستان ری به صورت آبی می باشد و بیشترین اراضی زیر کشت نیز به ترتیب در بخشهای قلعه نو، حسن آباد فشافویه و کهریزک است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری در ادامه در خصوص کشت کلزا نیز گفت: امسال کشاورزان شهرستان ری تعهد کشت یکهزار و ۱۰۰ هکتار کلزا را داده بودند که تاکنون ۷۰۰ هکتار از آن تحقق پیدا کرده است.
عباسی با بیان اینکه سال گذشته ۲۷۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت کلزا اختصاص یافت و میانگین تولید این محصول نیز حدود ۲ تا سه تن در هر هکتار بود، افزود: متوسط برداشت دانه روغنی کلزا در هر هکتار بین سه تا چهار تن است که این مقدار با ارائه خدمات فنی و آموزشی کارشناسان کشاورزی در مراحل کاشت، داشت و برداشت می توان تا ۶ تن نیز افزایش داد.
وی عنوان کرد: این نوع کشت نیاز بالایی به مراقبت و کنترل علفهای هرز دارد و همچنین زمان کشت آن نیز در تولید نهایی محصول به شدت تعیین کننده است، به همین دلیل مانند سایر محصولات دیگر برای کاشت استقبال نمی شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری با ۲۹ هزار هکتار زمین کشاورزی سالانه حدود ۸۵۰ هزار تن محصولات کشاورزی و زراعی تولید میکند.
شهرستان ری رتبه اول تولید گندم، ذرت علوفهای، صیفیجات، شیر و رتبه دوم تولید جو و تخم مرغ را در استان تهران دارد.