پلمب مراکز تولید و نگهداری مواد غذایی غیر بهداشتی در خاوران
مراکز تولید و نگهداری مواد غذایی غیر بهداشتی در خاوران با دستور رئیس حوزه قضایی این بخش پلمب شد.
کارگاههای ساخت عسل تقلبی با درج نشان یکی از برندهای معروف و نیز تولید و محل دپوی فلهای مواد غذایی، گوشت، قارچ و همبرگر و… در فضایی کاملاً غیر بهداشتی، با دستور رئیس حوزه قضایی بخش خاوران و با حضور نیروهای انتظامی، نمایندگان بخشداری، ادارات صمت، تعزیرات و شبکه بهداشت شهرستان ری پلمب شد.
میثم یاری رئیس حوزه قضایی بخش خاوران در این رابطه گفت: سلامت مردم از جمله خطوط قرمز دستگاه قضایی میباشد و برای متخلفین به لحاظ نقض قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پرونده قضائی تشکیل و به سرعت و دقت تعیین تکلیف میگردند.
بر اساس این گزارش، این کارگاهها که در روستاهای لپه زنک و قاسم آباد تهرانچی مستقر بودند، به لحاظ تخلفات گسترده بهداشتی و تولید و عرضه مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و فقدان هر گونه مجوز فعالیت، پروانه تولید و بهره برداری پلمب گردیدند و از نمونههای مواد مزبور برای انجام آزمایشات و تعیین قابلیت مصرف انسانی و… به شبکه بهداشت شهرستان ری ارسال شد.