ادارههای شهرری محلی را برای رسیدگی به امور خانوادههای شهدا معین کنند
فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: در همه ادارههای این شهرستان باید محلی برای پیگیری و رسیدگی به امور خانوادههای معزز شهدا و ایثارگران معین شود.
حسین توکلی کجانی روز دوشنبه در جلسه هم اندیشی مسئولان و مشاوران امور ایثارگران دستگاه های اجرایی با بیان اینکه مبنای کارمان باید خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران باشد، اظهار داشت: ضمن طراحی مناسب و نصب تصاویر شهدا در ورودی شهرها و روستاها، برای نامگذاری معابر بر اساس اسامی شهدای محلات و مناطق برنامه ریزی شود.
این مسئول با بیان اینکه خانواده های معظم شهدا و ایثارگران سرمایه های ارزشمند شهرستان ری هستند، افزود: تکریم خانواده شهدا یکی از برنامه های مهم است که با هماهنگی بنیاد شهید شهرستان و با مشارکت دستگاه های اجرایی انجام می شود که این روند ادامه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: در شهرستان ری سرمایه های مذهبی، انسانی و میراث تاریخی و اقتصادی فراوانی وجود دارد اما مهمترین سرمایه در این شهرستان وجود خانواده های معظم شهدا و ایثارگران هستند که باید خدمت به این سرمایه های گرانبها را در اولویت قرار دهیم.
معاون استاندار تهران اضافه کرد: در بحث کرونا، فعالیت گروه های جهادی و کمک های مومنانه که اثرات خوبی به دنبال داشت، مصداق روحیه ایثار و فداکاری است؛ در تولید ماسک و طرح غربالگری در کنار کارکنان نیز بسیجیان و جوانان با روحیه ایثارگری اقدامات خوبی داشتند چنانکه در تولید ماسک خودکفا شدیم و در میزان طرح غربالگری، شهرستان رتبه برتر استان را کسب کردیم.
توکلی ادامه داد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری نسبت به اهمیت برگزاری یادواره و برنامه هابا موضوع شهدا، در دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه های مختلف ایثارگران اقدامات خوبی صورت گرفته است که باید اینگونه اقدامات تداوم داشته باشد.
وی یادآور شد: طراحی یادمان گلزار شهدا در فرهنگسرای ولا با هماهنگی شهرداری منطقه ۲۰ تغییر خواهد یافت و سایر شهرها و بخش ها نیز با هماهنگی بنیاد شهید باید نسبت به بهسازی مزار شهدا اقدام کنند.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده و ۲ هزار و ۷۴۷ شهید دوران دفاع مقدس، هفت هزار و ۳۰۰ جانباز، ۴۸۶ آزاده و ۱۵۵ شهید مدافع حرم تقدیم کرده است.