تقویت زیرساختهای آموزشی نیازمند استفاده از ظرفیت خیران است
بخشدار کهریزک از توابع شهرستان ری با تأکید بر ارتقای سرانههای آموزشی در این بخش گفت: تقویت زیرساختهای فرهنگی و آموزشی در بخش کهریزک مستلزم استفاده از ظرفیت خیران مدرسهساز است که قطعا نتایج مثبتی را در سطح منطقه بهدنبال دارد.
امین بابایی روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش بخش کهریزک افزود: با هدف اجرای صحیح مصوبات پیشنهاد میشود با استفاده از اساتید مجرب و فرهیختگان آموزش و پرورش کارگروههای فنی و تخصصی مختلفی در زمینه بهداشت، ارتقا سطح آموزش و غیره تشکیل شود.
وی اظهار داشت: در بخش کهریزک در دو بخش سختافزاری یعنی ایجاد زیرساختهای لازم و در حوزه نرمافزاری یعنی حمایت از برنامهها و فعالیتهای فرهنگی از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
بخشدار کهریزک سپس با تأکید بر لازمالاجرا شدن مصوبات جلسات شورای آموزش و پرورش افزود: اعضای شورا باید در راستای اجرای مطلوبتر مصوبات شوراها تدبیر مناسبی بیاندیشند و ادارت بخش کهریزک که تکالیفی در این زمینه برعهده دارند تعامل سازندهتری در قبال مصوبات اتخاذ کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: با هدف اجرای صحیح مصوبات پیشنهاد میشود با استفاده از اساتید مجرب و فرهیختگان آموزش و پرورش کارگروههای فنی و تخصصی مختلفی در زمینه بهداشت، ارتقا سطح آموزش و غیره تشکیل شود.
وی سپس با بیان اینکه تشکیل شورای آموزش و پرورش سبب پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت میشود گفت: رشد و توسعه کشور به تقویت آموزش و پرورش بستگی دارد و اگر به دنبال پیشرفت هستیم باید یک آموزش و پرورش قوی و مدرن داشته باشیم.
بخشدار کهریزک در پایان با اشاره به آسیبشناسی حوزه آموزش دانشآموزان خاطرنشان کرد: در این حوزه باید نقش و کارکرد دانشآموزان، اولیا و معلمان در جامعه مشخص و تبیین شود.
در سال ۹۳ شمار دانش آموزان کهریزک ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که در حال حاضر این تعداد دانش آموز به ۳۲ هزار نفر در ۱۲۴ مدرسه رسیده است.
بخش کهریزک با جمعیتی در حدود ۱۶۳ هزار نفر ایرانی و اتباع از توابع شهرستان ری، از شمال به بهشت زهرا (س)، از غرب به اتوبان تهران قم، از شرق به باقر شهر و از جنوب به شهر حسن آباد فشافویه محصور و در فاصله ۱۳ کیلومتری شهرستان ری واقع شده است.