۱۷۰ هزار تن انواع سبزی و صیفی در شهرستان ری تولید شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری با اشاره به اینکه امسال چهار هزار هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان به زیر کشت سبزی و صیفی رفت، گفت: ۱۷۰ هزار تن انواع سبزی و صیفی در ری تولید شد.
جبرییل برادری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: کشت سبزی همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا آذر ماه به طول می انجامد.
وی با بیان اینکه سبزی کاران شهرستان ری پنج دوره کشت سبزی از اسفند تا آذر ماه دارند، خاطرنشان کرد: این شهرستان به عنوان قطب کشت سبزی و صیفی استان تهران می باشد.
برادری ادامه داد: هم اکنون شهرستان ری یکهزار بهره بردار سبزی و صیفی در بخش ها کهریزک، مرکزی و قلعه نو دارد،
این مسئول با اشاره به اینکه کشت سبزی در شهرستان ری چهار هزار شغل مستقیم و هفت هزار شغل غیر مستقیم ایجاد کرده است، یادآور شد: در صورت توسعه کشت گلخانه ای و ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی این آمار می تواند بالاتر هم برود.
وی با اشاره به اینکه در حدود ٣٠ درصد سبزی و صیفی تولید شده در شهرستان ری تبدیل به ضایعات می شود: ابراز کرد: ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی سبزیجات و صیفی جات با توجه به نزدیکی بازار بزرگ مصرف تهران نیاز اصلی شهرستان ری است.
برادری در بخش دیگر سخنان خود به کشت سبزی و صیفی با آب های نامتعارف اشاره کرد و گفت: بازرسان جهاد کشاورزی و شبکه بهداشت شهرستان ری تمامی اراضی کشاورزی سبزی و صیفی را زیر نظر دارند و با هرگونه آبیاری با آب نامتعارف برخورد قانونی صورت می گیرد.
وی یادآور شد: نوع آب سبزیجات و صیفی جات با توجه به اینکه به صورت خام مصرف می شوند در سلامت عمومی جامعه تأثیرگذار است از همین جهت نظارت دقیقی برآن اعمال می شود.