مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

رئیس دادگستری شهرستان ری :مردم باید دستگاه قضایی را ملجا و پناهگاه خود بدانند

رئیس دادگستری شهرستان ری در دیدار با اعضای کارگروه رسانه شورای شهرستان ری گفت:اجرای عدالت و امنیت برای مردم مهمترین دغدغه دستگاه قضایی است و مردم باید دستگاه قضایی را ملجا و پناهگاه خود بدانند، مردمی که مورد ظلم و ستم واقع شدند باید احساس کنند اگر مورد ظلم قرار گرفتند دستگاه قضایی می‌تواند حق مظلوم را بستاند.

0 126

داریوش قاسمی‌زاده رئیس دادگستری شهرستان ری ظهر امروز در دیدار اعضای کارگروه رسانه شورای اسلامی شهرستان ری اظهار کرد: اجرای عدالت و امنیت برای مردم مهمترین دغدغه دستگاه قضایی است و مردم باید دستگاه قضایی را ملجا و پناهگاه خود بدانند، مردمی که مورد ظلم و ستم واقع شدند باید احساس کنند اگر مورد ظلم قرار گرفتند دستگاه قضایی می‌تواند حق مظلوم را بستاند.

وی گفت: حجت الاسلام اژه‌ای رویکرد جدیدی در قوه قضائیه دارد و در این دوره که دوره «تحول و تعالی» دستگاه قضایی است امیدواریم پروسه رسیدگی در شعبات کمتر شود، ورودی پرونده‌ها کاهش یابد و قوانینی تصویب شود که اطاله دادرسی را کاهش دهد.

رئیس دادگستری شهرستان ری با اشاره به اهمیت رسانه‌ها بیان کرد: همه ما در دستگاه قضایی و رسانه‌ها باید در یک راستا و با هدف ایجاد فضای آرام برای مردم حرکت کنیم. مطمئنا با همکاری رسانه‌ها می‌توانیم عملکرد بهتری داشته باشیم ضمن آنکه احتیاط و انصاف در انتشار اخبار باید رعایت شود.

قاسمی‌زاده در ادامه با اشاره به کمبود قاضی در دادسرا و دادگستری ری عنوان کرد: براساس چارت، دادگستری ری باید سه معاون قضایی داشته باشد اما تا پایان سال گذشته معاون قضایی نداشتیم همچنین چهار قاضی در دادگستری و ۱۶ قاضی در دادسرا کم داریم که برای جبران این کمبود همکاران بی وقفه تلاش می‌کنند.

وی تصریح کرد: طی سال گذشته در دادگستری، دادسرا و شورای حل اختلاف ری، ۱۲۱ هزار و ۷۶۲ پرونده ورودی و ۱۲۲ هزار و ۸۷۲ پرونده مختومه شده است که یک‌هزار و ۱۱۰ پرونده عملکرد مثبت داشتیم.

رئیس دادگستری شهرستان ری درخصوص پرونده‌های جامانده از سال‌های قبل گفت: آمار پرونده‌های مسن از سال ۹۲ تا پایان سال ۹۹، دو هزار و ۶۸۴ پرونده بود که در طول ۱۰ ماه گذشته دو هزار و ۱۵۶ پرونده مسن حل و فصل و مختومه شده است.

قاسمی‌زاده با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا آخر خردادماه، ۴۱۰ مورد ملاقات حضوری با مراجعه کنندگان داشتیم، افزود: در سال‌های گذشته متوسط رسیدگی به پرونده‌ها چهار مورد در روز بود که اکنون سرعت و شتاب گرفته و به شش پرونده در روز رسیده و در برخی شعب تا ۱۳ پرونده نیز رسیدگی شده است.

وی با بیان اینکه زمان رسیدگی پرونده‌ها را از ۸۷ روز به ۶۴ روز کاهش دادیم، ادامه داد: زمان رسیدگی پرونده‌های کیفری در دستگاه قضایی ری ۲۳ روز و پرونده‌های حقوقی ۳۱ روز است.

رئیس دادگستری شهرستان ری در پایان خاطرنشان کرد: یک شعبه صلح و سازش و دو واحد معاضدت و مشاوره حقوقی را که مربوط به کانون وکلا و ماده ۱۸۷ است در دادگستری ری راه اندازی کردیم تا به مردم خدمات حقوقی بدون هزینه ارائه دهند.

عضویت در خبرنامه سایت
عضویت در خبرنامه سایت
با عضویت در خبرنامه پایگاه خبری و تحلیلی انعکاس ری هر روز صبح اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید
شما هر زمانی بخواهید می توانید خارج شوید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای استفاده از خدمات بهتر سایت برخی از کوکی های مرورگر ذخیره شوند تا با سرعت بیشتری اطلاعات بازخوانی شود و مشکلی نداشته باشید پذیرفتن ادامه