فصل کدوحلوایی که می رسد، ایده های مختلفی برای غذا درست کردن با آن به ذهن می رسد. کدوحلوایی از آن دسته خوراکی هایی است که غذا درست کردن با آن بسیار راحت است و تنوع خوبی به مزه غذاها می دهد. اگر همیشه لازانیای کلاسیک می خورید، این بار لازانیای کدوحلوایی را امتحان کنید.
• ۱ عدد کدوحلوایی ریز یا کدو گردویی
• ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۱ قاشق چایخوری نمک
• نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده
• ۱ قوطی سس اسپاگتی
• ۱ بسته نودل لازانیا
• ۳ فنجان پنیر ایتالیایی
• ربع فنجان ریحان تازه
دستور تهیه:
۱٫ فر را بگذارید در دمای ۳۷۵ درجه داغ شود. با چنگال کدوحلوایی یا کدو گردویی را سوراخ کنید و داخل فویل پیچیده و نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شود. سپس آن را از فر درآورده و بگذارید سرد شود.
۲٫ با چاقوی تیزی آن را از طول دو نیم کنید و دانه هایش را جدا کنید. حالا هر دو نیمه را در ظرف فر گذاشته و بیست دقیقه دیگر در فر بپزید.
۳٫ سپس نیمه ها را از فر درآورید و با قاشق داخل آنها را خالی کنید. از گوشت کدوحلوایی به عنوان مواد لازم برای غذای دیگری استفاده کنید و آن را دور نریزید.
۴٫ داخل این دو نیمه روغن زیتون بچکانید و رویش نمک و فلفل بپاشید.
۷٫ قبل از سرو کردن آن را با ریحان تزئین کنید و اگر لازم بود، نمک و فلفل بپاشید.