به گزارش ایسنا، محققان میگویند در زنان این کم خوابی و مشکل در به خواب رفتن با احساساتی چون خصومت، افسردگی ، عصبانیت و همچنین افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی توام است. در این مقاله محققان ۵ راهکار مفید را ارائه کردهاند که کمک میکند سریعتر به خواب بروید.
صداهای آزار دهنده را از اطرافتان حذف کنید: اگر همسرتان خروپف میکند یا هرصدای آزار دهنده دیگری در محیط خوابتان وجود دارد که شما را بیدار نگه میدارد با پخش یک موسیقی آرامبخش میتوانید صدا را خنثی کنید.
بدن خود را برای خوابیدن آماده کنید: سعی کنید برای این کار از تکنیک ریلکسیشن (آرامش بخش) استفاده کنید. برای مثال انگشتان پای خود را محکم جمع کنید و تا عدد هفت بشمارید. سپس آنها را رها کنید و این تکنیک را برای تمام ماهیچههای خود از انگشتان پا تا گردن تکرار کنید.
یادداشت بردارید: کارهای روزمره شما روی چگونگی خوابیدنتان تاثیر میگذارد. تمام کارها از جمله مقدار قهوهای که مینوشید، زمان و میزان ورزش کردن ، چیزهایی که میخورید و زمان رفتن به رختخواب و بیدار شدنتان را یادداشت کنید و راجع به تمام این مطالعات با یک متخصص مشورت کنید تا به شما در این زمینه بهتر کمک کند.
هوای اتاق خواب را خنک نگه دارید: محققان میگویند به خواب رفتن در اتاقی که دمای آن خنکتر باشد ، راحتتر بوده و کیفیت خواب نیز بهتر است.
ذهن خود را به درستی آرام کنید: فکر کردن و مرور کردن اتفاقات روزانه در رختخواب، شما را دچار مشکل میکند بنابراین سعی کنید با تصور کردن یک وضعیت آرامش یا نگاه کردن به یک تصویر آرام کننده مغز خود را آرام کنید تا برای خوابیدن آمادهتر باشد.