خانم ها زمان زیادی را برای رسیدگی به ناخن هایشان صرف می کنند اما نتیجه ای که می گیرند همیشه بر وفق مراد نیست. به راستی چه اشتباهی طی مراحل لاک زدن مرتکب می شویم که موجب می شود لاک مان خوب از آب درنیاید یا زود شکننده و کنده شود.
در ادامه اشتباهات رایجی را که خانم ها هنگام لاک زدن انجام می دهند را برایتان آورده ایم تا با دوری از آنها ناخن هایی زیباتر از همیشه برای خود بسازید.
وسایل مانیکورتان را نمی شویید
تمییز نگه داشتن لوازم مانیکور اولین قدمی ست که باید به آن توجه کنید و آن را در اولویت قرار دهید. اطراف و زیر ناخن ما پر از باکتری های مضر است، این باکتری ها به لوازم مانیکور شما نیز منتقل می شوند، بنابراین شما باید هر از گاهی آنها را بشویید، در غیر این صورت باکتری ها منتشر و خطر ابتلا به بیماری را افزایش می دهند.
از طرف دیگر، اگر این وسایل را در کیفی در بسته قرار دهید، به باکتری ها اجازه رشد بیشتری می دهید. بنابراین بهترین راه این است که لوازم مانیکورتان را در ظرفی که هوا در آن رد و بدل می شود قرار دهید و آنها را قبل و بعد از استفاده با الکل تمییز کنید.
لاک پایه نمی زنید
خیلی از خانم ها به لاک پایه اعتقاد ندارند. آنها فکر می کنند که این مرحله از لاک زدن نه تنها فایده ای ندارد، بلکه بسیار هم وقت گیر است اما واقعیت این است که لاک پایه موجب می شود که لاک دوام بیشتری، حداقل تا یک هفته بیشتر، روی ناخن های شما داشته باشد.
از آنجا که ناخن های ما روغنی تولید می کنند که مانع از چسبیدن و ماندگاری لاک روی ناخن می شود، بهتر است که از لاک پایه برای ماندگاری بیشتر لاک استفاده کنید.
چند لایه ضخیم لاک می زنید
گاهی برای این که لاک روی ناخن هایمان زیبایی و گیرایی بیشتری داشته باشند، بک لاک را چند بار روی هم می زنیم در حالی که این روش اشتباه است. در واقع هر چه قطر لاکی که زده اید بیشتر باشد، مدت زمان بیشتری را برای خشک شدن نیاز دارد که خود می تواند دلیلی برای خراب شدن لاک هایتان باشد.
اگر لاک تان کمرنگ است اما می خواهید که پر رنگ تر به نظر رسد، به جای ۱ لایه پهن از لاک، چند لایه نازک بزنید و در فواصل آنها نیز بگذارید تا لاک تان کاملا خشک شود.
سوهان ناخن را به دو طرف می کشید
سوهان یکی از بخش های جدا نشدنی زندگی ماست اما آیا شیوه درست استفاده از آن را می دانید؟ اگر شما تا به حال سوهان را در دو جهت مختلف می کشیدید، باید بدانید که این روش درست نیست و به ناخن هایتان آسیب می رساند. در واقع شما با این کار ناخن هایتان را شکننده می کنید.
روش درست سوهان کشیدن آن است که شما سوهان را تنها در یک جهت یا به شکل دایره وار بکشید. با این روش ناخن هایتان دیگر ضعیف و شکننده نخواهند بود.
زیر ناخن هایتان را فراموش می کنید
شاید شما هم جزو اکثر خانم هایی باشید که تنها روی ناخن هایشان را لاک می زنند و از اطراف و زیر ناخن ها غافل اند، اما بدانید که با این کار ناخن های شما استحکام بیشتری پیدا می کنند، به عنوان مثال دیگر با ظرف شستن یا حمام رفتن، لاک هایتان به آسانی خراب نمی شوند. بنابراین این بار که می خواهید لاک بزنید، اگر دوست دارید که استحکام ناخن هایتان تا ۵ روز بیشتر از همیشه شود، زیر ناخن هایتان را هم لاک بزنید.
لاک تان را با آب سرد خشک می کنید
برخی از خانم ها برای این که لاک شان زودتر خشک شود، دست هایشان را زیر آب سرد می گیرند. اگر چه این ترفند را زیاد شنیده ایم اما این راه حل خوبی برای خشک شدن لاک نیست، در واقع با این شیوه لاک شما سفت تر می شود، نه خشک تر. لاک برای خشک شدن نیاز به اکسیژن دارد نه آب. بنابراین این بار که برای خشک کردن لاک تان عجله داشتید، از پنکه به جای آب سرد استفاده کنید.
شیشه لاک تان را تکان می دهید
این عادت را تقرببا تمام خانم ها دارند. ما فکر می کنیم که با تکان دادن شیشه لاک، آن را رقیق و یکدست می کنیم در حالی که نمی دانیم با این کار تنها موجب می شویم که هوا با لاک ترکیب شده و حباب هایی را تولید می کند که در نهایت به ناخن های ما منتقل می شود. همین تکان دادن یکی از دلایلی ست که لاک های شما را از حالت کاملا صاف و یکدست در می آورد. به جای تکان دادن شیشه لاک، آن را به آرامی روی دست تان بغلطانید.