مجله آشپزی مثبت – مریم کریمی: زمستان فصل این خوراکی خوشرنگ و پرخاصیت است و چه بهتر که از خواص باورنکردنی و رنگ زیبای آن در کیک ها و شیرینی ها بعنوان میان وعده سالم و مفید استفاده کنیم. این کیگ بافت فوق العاده نرم و لطیف دارد و درست کردن آن کار راحتی میباشد. امیدواریم لذت ببرید.
مواد لازم
- آرد سفید: ۱۳۰ گرم
- شکر: ۱۳۰ گرم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
- نمک: نوک قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
- روغن مایع: ۷۵ میلی لیتر
- لبو رنده شده: ۱۱۰ گرم
مواد لازم برای سس
- لبو رنده شده:۱۰۰ گرم
- شکر: ۱۲۰ گرم
- عسل: ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
۱. ابتدا تخم مرغها و شکر را با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس روغن را اضافه کرده و دوباره خوب مواد را هم بزنید. مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، نمک و وانیل) را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها رنده لبو را با لیسک به خورد مواد بدهید.
۲. قالبهای مینی کیک را خوب چرب کنید. تقریبا سه پنجم حجم قالب را از مایه کیک پر کنید. آنها را داخل سینی فر بچینید و در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
۳. بعد از پخت کامل و خنک شدن، با سس لبو شکری سطح روی کیکها را بپوشانید و با شکلاتهای قالب خورده تزیین کنید.
۴. سس لبو شکری : لبو و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. خیلی خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. در انتها عسل را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. حرارت را خاموش کنید. بعد از خنک شدن این سس، سطح کیکها را با آن بپوشانید.