نان زیره و سیاهدانه؛ طعمی متفاوت و دلپذیر
نان زیره و سیاهدانه به دلیل داشتن دو چاشنی مفید زیره و سیاهدانه، علاوهبر طعم متفاوت، دارای ارزش غذایی و درمانی نیز میباشد. زیره و سیاهدانه از ادویههایی هستند که در خاورمیانه در انواع غذاها استفاده شده و به شدت نیز طرفدار دارند.
نان زیره و سیاهدانه را به راحتی میتوان آماده کرد و به همراه غذاها یا به تنهایی بعنوان وعده کامل میل کرد. اگر قصد تهیه این نان خوشمزه را دارید به شما پیشنهاد میشود که دستور پخت آن را با دقت مطالعه کنید.
مواد لازم:
- آرد گندم سبوسدار: ۱۲۰ گرم
- سبزیهای معطر خشک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان یا هسته انگور: ۲ قاشق غذاخوری
- ماست ۲.۵ درصد چربی: ۱۰۰ گرم
- زیره و سیاهدانه: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل پخت:
۱. آرد را با بیکینگپودر و سبزیهای معطر مخلوط کنید.
۲. سپس روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کنید. آنها را با هم هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
۳. خمیر را به ۱۵ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به صورت نانهای کوچک ۱۰ سانتیمتری و مربع شکل باز کنید.
۴. زیره و سیاهدانه را روی سطح صافی مانند سینی بریزید و نانها را در داخل آنها غلت دهید. سپس خمیرها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
۵. بعد از گذشت یک ساعت کف سینی را چرب کنید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد نانها را درون فر قرار دهید. به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا پخته شوند.
۶. بعد از پخت، نانها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک شوند.
۷. بعد از خنک شدن میتوانید آنها را سرو کنید.