مواد لازم:
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- چهار عدد ساق مرغ با استخوان
- یک دوم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- یک فنجان سیب زمینی کوچک که از وسط دو نیم شده باشد
- یک و یک دوم فنجان مارچوبه که به قطعات ۴ سانتی تقسیم شده باشد
- یک چهارم فنجان نخود فرنگی
- ترخون تازه و خرد شده
مواد لازم برای موسیر سرکه ای:
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک قاشق غذا خوری سرکه انگور
- یک قاشق غذا خوری موسیر خرد شده
- یک قاشق چای خوری سس خردل
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای فلفل سیاه
دستور پخت:
۱. فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. به ساقهای مرغ نمک و فلفل بزنید. ساقها را از سمت پوستشان روی روغن داغ قرار دهید. سپس تا زمانی که پوستش طلایی رنگ شود بپزید. حدود ۱۰ دقیقه.
۲. ساق را برگردانید و سمت دیگر را نیز بپزید، حدود ۵ دقیقه. ساق مرغها را به یک بشقاب منتقل کنید.
۳. سیب زمینیها را به ماهی تابه اضافه کنید و تکانشان دهید تا با روغن ماهی تابه چرب شوند. مرغها را دوباره به ماهی تابه بازگردانید.
۴. ماهی تابه را در فری که حالا گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بماند تا زمانی که سیب زمینیها تقریبا پخته شوند، ۱۲ تا ۱۵ دقیقه.
۵. مارچوبه و نخود فرنگی را به ماهی تابه اضافه کنید همشان بزنید تا چرب شوند. اجازه دهید حدود ۳ تا ۴ دقیقه در فر بمانند.
آماده کردن موسیر سرکه ای:
۱. روغن، سرگه انگور، موسیر، خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بهم بزنید. ترکیب بدست آمده را روی سبزیجات و مرغها بریزید. سپس روی غذای خود کمی ترخون بریزید و بلافاصله سرو کنید