طرز تهیه گرانولا بار عسل و شیر عسلی
گرانولا یك روش بسیار عالی برای استفاده از همه میوههای خشك یا مغزهای مقوی است كه بیشتر برای صبحانه استفاده میشود. این میكس بسیار مقوی و بیشتر برای ورزشكاران توصیه میشود.
مواد اولیه :
عسل و شیر عسلی به میزان لازم
مغز فندق خرد شده به میزان لازم
بادام خورد شده به میزان لازم
مغز تخمه آفتاگردان،کدوتنبل به میزان لازم
بادام هندی خرد شده به میزان لازم
گردوی خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه:
1-همه مواد رو میریزی توی ظرف دلخواه ات, ته ظرف رو کاغذ آلومینیوم بنداز و یکم چرب کن و موادت رو با شیر عسلی و عسل مخلوط کن بحدی که حس میکنی چسبندگی پیدا کنه با ته قاشق موادت رو سعی کن پرس کنی و بذارش توی فر بمدت1ساعت و درجه حرارت 120
2-بعد از اینکه از فر خارجش کردی 15دقیقه بذار سرد بشه بعد برش بزن…اگر حس کردی موادت خیلی بهم نچسبیده و از هم داره جدا جدا میشه 30دقیقه بذار توی فریزر بعد برش بزن .
3-سعی کنید همه مواد به اندازه هم باشد.
منبع : سوران