مواد لازم:
تخممرغ 6 عدد (درشت)
شكر 150 گرم
آب جوش 1 قاشق سوپخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 200 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
خامهی فرم گرفته 700 گرم
رنگ خوراكی سبز چند قطره
پودر كاكائو 2-3 قاشق سوپخوری
خمیر مارسیپان 300 گرم
رنگ خوراكی زرد چند قطره
طرز تهیه:
1-ابتدا گفتن این نكته ضروری است كه این میزان مواد برای تهیه یك عدد كیك میباشد.
2-ما در اینجا به 2 عدد كیك با این ابعاد احتیاج داریم، پس با همین اندازهها یك عدد كیك دیگر نیز تهیه كنید.
3-برای تهیهی كیك اول زرده و سفیدهی تخممرغها را از هم جدا كنید و سفیدههای تخممرغ را همراه با نیمی از شكر با همزن برقی بزنید تا سفید شود.
4-حالا زردههای تخممرغ را همراه باقیماندهی شكر، آب جوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود.
5-سفیده را آرام به زرده اضافه كنید، آرد و بیكینگ پودر را به مخلوط تخممرغ اضافه كنید و با قاشق چوبی، آرام و دورانی هم بزنید.
6-به حدی كه مواد با هم مخلوط شوند.
7-اكنون مایه را درون قالب گردی با قطر 23 سانتیمتر كه چرب كردهاید و كاغذ روغنی انداختهاید بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
8-كیك دوم را نیز به همین طریق تهیه نمائید. پس از خنك شدن، كیكها را از ارتفاع به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید.
9-یك قسمت را كنار بگذارید و سه قسمت دیگر را با خامه به هم بچسبانید. روی كیك و دیوارههای آن را با خامه بپوشانید.
10-اكنون لایهی كنار گذاشته را روی كیك قرار دهید و اطراف آن را با خامهی سبز رنگ و با ماسورهی برگ، خامه بزنید.
11-سپس با خامهی شكلاتی و ماسورهی شكوفه، مانند شكل تمام سطح كیك را تزئین كنید.
12-اكنون خمیر مارسیپان را به رنگ زرد در آورید و گلبرگهایی از آن آماده سازید. دور تا دور كیك را با گلبرگهای مارسیپانی تزئین كنید.
یادآوری:
میتوانید به جای پودر كاكائو، از كمی شكلات آب كرده برای شكلاتی كردن خامه استفاده نمائید.
منبع : آشپزباشی