مواد لازم جهت تهیه دسر هویج:
هویج : 1/5 کیلوگرم
روغن حیوانی : 10 قاشق غذاخوری
شیر : 600 میلی لیتر
شیر تبخیر شده ی غلیظ : 175 میلی لیتر
هل پوست کنده و له شده : 10 عدد
شکر : 9 قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تزیین روی دسر:
مغز پسته , خرد شده : 25 گرم
ورقه نازک نقره خوراکی : 2 برگ
طرز تهیه:
1. هویج ها را بشویید. پوست بکنید و با دقت رنده نمایید.
2. کره حیوانی را داخل قابلمه ای بزرگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
3. هویج رنده شده را به کره اضافه نمایید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در حالی که مرتب هم می زنید , سرخ نمایید تا کاملا آب هویج ها تبخیر شود و رنگشان کمی تیره تر شود .
4. شیر , شیر غلیظ , هل و شکر را به مخلوط هویج اضافه نمایید و 30 تا 35 دقیقه دیگر در حالی که هم می زنید , بگذارید سرخ شوند و به رنگ قرمز متمایل به قهوه ای در بیایند .
5. مخلوط هویج را داخل ظرفی بزرگ و کم عمق بریزید .
6. اگر مایل بودید روی دسر را با پسته و ورقه نقره ی خوراکی تزیین نمایید و بلافاصله سرو نمایید.
توصیه سرآشپز:
برای این که دسر هویج طعم خاص و مطلوبی پیدا نماید , بهتر است که از روغن خالص برای تهیه آن استفاده شود . در صورتی که تمایل دارید میزان چربی موجود در دسر هویج به کم ترین حد ممکن برسد بهتر است که از روغن گیاهی برای تهیه آن استفاده نمایید.
منبع : آوای سلامتی