مواد لازم:
کره نرم شده : 50 گرم
شکر دانه ریز : 4 قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیمو : 1 عدد
آب لیمو : 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ , زرده و سفیده جدا شده : 1 عدد
برگ رزماری تازه ی ریز خرد شده : 2 قاشق چای خوری
آرد ساده , الک شده : 200 گرم
شکر جهت پاشیدن روی بیسکویت ها : مقداری
طرز تهیه:
1. کف سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .
2. در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را آنقدر بزنید تا مخلوط کمرنگ شود و حالت پفی پیدا نماید .
3. پوست وآب لیمو را اضافه نموده , زرده تخم مرغ را بیافزایید و آنقدر بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود . رزماری خرد شده را ریخته و هم بزنید .
4. آرد الک شده را افزوده و به خوبی ترکیب نمایید تا خمیری نرم شکل بگیرد . روی خمیر را بپوشانید و آن را در یخچال , به مدت 30 دقیقه خنک نمایید .
5. بر روی سطحی آرد بپاشید . خمیر را پهن نموده سپس با قالب برش , تعداد 25 دایره به قطر 6 سانتیمتر از آن بریده و جدا نمایید . خمیرهای گرد را بر روی سینی های آماده شده , بچینید .
6. در یک کاسه کوچک به آرامی سفیده تخم مرغ را با یک چنگال بزنید و با استفاده از یک قلم مو آن را بر روی سطح بیسکویت ها بکشید تا براق گردند . اگر دوست داشتید کمی هم شکر ریز روی آن ها بپاشید .
7. سینی ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی , به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکویت ها طلایی شوند .
8. بیسکویت ها را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید تا قبل از سرو , کاملا خنک شوند .
توصیه سرآشپز:
بیسکویت رزماری در ظروف دربسته به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشند .
منبع :آوای سلامتی