طرز تهیه پاستای مرغ یونانی
این خوراک پاستا با برخی از چاشنیهای یونانی طبخ میشود. این غذا وعدهای کامل و دلچسب است. برای عطر و بوی دلپذیرتر کمی روغن زیتون به آن بیافزائید. در انتخاب پاستا آزاد هستید، هر نوعی که در منزل دارید یا به آن علاقه دارید، استفاده نمائید.
- ۱ بسته (۵۰۰ گرم) پاستا
- ½ فنجان پیاز قرمز، خردشده
- ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۲ حبه سیر، ریز خردشده
- ۴۵۰ گرم گوشت سینهی مرغ، بدون پوست و استخوان، خرد شده در قطعات کوچک مکعبی
- ۱بسته ( ۳۲ گرم) مغز کنگرفرنگی، خشک شده و پودر شده
- ۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ، خردشده
- ½ فنجان پنیر فتای خردشده
- ۳ قاشق سوپخوری جعفری تازه
- ۲ قاشق سوپخوری آب لیمو
- ۲قاشق چایخوری پونهی کوهی، خشک شده
- ۲ عدد لیموی بزرگ برای چاشنی
- نمک و فلفل برای طعمدار کردن
طرز تهیه:
- قابلمهای بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک درون آن بریزید. پاستاها را درون آب در حال جوش بریزید تا کمی نرم شوند که زمانی در حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه کفایت میکند. سپس آنها را آبکش کنید.
- روغن زیتون را در ماهی تابهای بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را به آن اضافه نمائید و ۲ دقیقه هم بزنید تا عطر آنها خارج شود. مرغها را به سیر و پیاز اضافه کنید و بگذارید، بپزند، هر از گاهی آنها را هم بزنید تا مرغها بپزند، که در حدود ۵ تا ۶ دقیقه به طول میانجامد.
- حرارت گاز را کم نمائید؛ مغز کنگرفرنگی، پنیر فتا، جعفری، آب لیمو، پونهی کوهی و پاستاهای پخته شده را به مواد اضافه نمائید. اجازه دهید ۲ تا ۳ دقیقه جوش بخورند و بپزند.
مواد را از روی حرارت بردارید، نمک و فلفل را به آنها اضافه و طعمدار کنید و چاشنی لیمو را روی آنها بریزید.
نظرات بسته شده است.