طرز تهیه خوراک مرغ خوشمزه با سیر، ریحان و جعفری
بسیار ساده! مرغ پخته را با سیر، جعفری، ریحان، گوجه فرنگی و فلفل قرمز خشک شده طعم دار کنید. شامی ساده.
مواد لازم:
- ۱ قاشق سوپخوری جعفری خشک شده، پودر شده
- ۱ قاشق سوپخوری ریحان، خشک شده
- ۴ تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- ۴ حبه سیر، باریک خرد شده
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک شده، پودر شده
- ۲عدد گوجه فرنگی، خردشده
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجهی فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم نمائید. یک ظرف مخصوص فر به ابعاد ۲۳ در ۳۲ براشته و با اسپری روغن چرب نمائید.
۱ قاشق جعفری و ۱ قاشق ریحان را در کل ظرفی که چرب نموده بودید، پخش نمائید. تکههای مرغ را در ظرف بچینید و سیرهای باریک خرد شده را روی آن بپاشید.
در کاسهای کوچک مابقی جعفریها، ریحانها، نمک و فلفل قرمز را مخلوط نمائید؛ و روی تمام تکههای مرغ بپاشید. برشهای گوجه فرنگی را روی مرغها بچینید.
درب ظرف را با فویل پوشانده، به مدت ۲۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده بودید، قرار دهید و اجازه دهید مرغها پخته شوند. فویل را بردارید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
نظرات بسته شده است.