مواد لازم:
-
- ماهی قزلآلا: به مقدار نیاز (ترجیحا موقع خرید از فروشنده بخواهید ماهی را برایتان بدون تیغ تمیز کند)
-
- روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
-
- لیمو ترش: دو تا سه عدد
-
- پیاز: ۲ عدد
-
- زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری
-
- نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای تهیه ماهی کباب ابتدا فیلههای ماهی را بشورید و در یک ظرف بزرگ بگذارید. سپس لیموی تازه را روی ماهی بچکانید و روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید.
۲. در مرحله بعدی زردچوبه را روی ماهی بریزید. اینکار باعث میشود بوی ماهی گرفته شود. سپس فلفل، نمک و زعفران را روی آن بریزید و با استفاده از قلمموی آشپزی مواد را به ماهی آغشته کنید. در انتها نیز پیاز را به صورت حلقهشده روی ماهی قرار دهید.
۳. روی ظرف را با پلاستیک (سلفون) بپوشانید و بهمدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد ماهیها برود.
۴. منقل را آماده کنید و ماهیها را داخل توری قرار دهید و روی آتش بگذارید تا پشت و روی ماهی کاملا برشته شود. میتوانید کمی کره هم روی ماهیها قرار دهید.
۵. میتوانید در توری علاوه بر ماهی گوجه و پیاز هم بگذارید.
فوت و فنها:
-
- گوشت ماهی روی تور قرار گرفته را ابتدا از سمت پوست ماهی روی آتش بگذارید.
-
- برای اینکه گوشت ماهی پس از کباب شدن روی توری مخصوص نچسبد در ابتدا کمی روغن به بدنه توری بزنید.
-
- بگذارید گوشت ماهی از طرف پوشت بیشتر در معرض حرارت باشد.