طرز تهیه ماهی کبابی؛ جذابِ دوست‌داشتنی

مواد لازم:

    • ماهی قزل‌آلا: به مقدار نیاز (ترجیحا موقع خرید از فروشنده بخواهید ماهی را برایتان بدون تیغ تمیز کند)

 

    • روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه

 

    • لیمو ترش: دو تا سه عدد

 

    • پیاز: ۲ عدد

 

    • زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری

 

    • نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی: به میزان لازم

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه ماهی کباب ابتدا فیله‌های ماهی را بشورید و در یک ظرف بزرگ بگذارید. سپس لیموی تازه را روی ماهی بچکانید و روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید.

۲. در مرحله بعدی زردچوبه را روی ماهی بریزید. اینکار باعث می‌شود بوی ماهی گرفته شود. سپس فلفل، نمک و زعفران را روی آن بریزید و با استفاده از قلم‌موی آشپزی مواد را به ماهی آغشته کنید. در انتها نیز پیاز را به صورت حلقه‌شده روی ماهی قرار دهید.

۳. روی ظرف را با پلاستیک (سلفون) بپوشانید و به‌مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد ماهی‌ها برود.

۴. منقل را آماده کنید و ماهی‌ها را داخل توری قرار دهید و روی آتش بگذارید تا پشت و روی ماهی کاملا برشته شود. می‌توانید کمی کره هم روی ماهی‌ها قرار دهید.

۵. می‌توانید در توری علاوه بر ماهی گوجه و پیاز هم بگذارید.

فوت و فن‌ها:

    • گوشت ماهی روی تور قرار گرفته را ابتدا از سمت پوست ماهی روی آتش بگذارید.

 

    • برای اینکه گوشت ماهی پس از کباب شدن روی توری مخصوص نچسبد در ابتدا کمی روغن به بدنه توری بزنید.

 

    • بگذارید گوشت ماهی از طرف پوشت بیشتر در معرض حرارت باشد.

 

روش تهیهفوت و فنکباب ماهیماهی کبابماهی کبابی
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما