آموزش تهیه هش براون؛ یک صبحانه آمریکایی

وب‌سایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: هش براون (Hash brown) که در واقع همون رنده سیب زمینی سرخ شده اس یه صبحونه خیلی متداول آمریکائیه، که معمولا تنها یا همراه تخم مرغ و بیکن خورده میشه و فقط با سیب زمینی درست میشه و به نظرم با ذائقه ما ایرانی‌ها هم خیلی جوره و میتونه یه عصرونه و شام و یا حتی یه صبحونه خوشمزه برامون باشه.

مواد لازم برای تهیه هش براون

  • سیب زمینی خام: ۲ عدد
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل: ۱/۳ قاشق چایخوری
  • پاپریکا: ۱/۳ قاشق چایخوری
  • نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه هش براون

۱. ابتدا باید سیب زمینی‌های خام رو پوست کنده و رنده کنیم.

۲. بعد داخل یه صافی بریزینشون و زیر شیر آب بگیرین تا نشاسته شون کاملا بره و آب خروجی شفاف بشه.

۳. حالا سیب زمینی هارو بریزین تو یه دستمال پارچه‌ای تمیز و پارچه رو بچلونین تا آب اضافی سیب زمینی‌ها کاملا تخلیه بشه.

۴. حالا سیب زمینی هارو داخل یه کاسه بریزین و آرد، نمک، فلفل و پاپریکارو بهشون اضافه کنین و خوب با هم مخلوطشون کنین.

۵. داخل یه ماهیتابه به مقدار کافی روغن بریزین و قالب‌های آلومینیومی رو بذارین تو روغن. وقتی روغن داغ شد از مخلوط سیب زمینی بردارین و بریزین داخل قالب‌ها کمی فشار بدین و بذارین تا برشته بشن.

۶. وقتی کفشون برشته شد برشون بگردونین تا هر دو طرف برشته بشه و از قالب هم به آرومی درشون بیارین. البته هش براون رو میشه مثل کوکو یکباره داخل ماهیتابه بریزین و بعد برشش بدین یا اینکه به هر شکل دیگه‌ای دوست داشتین درستش کنین. یک روش دیگه هم اینه که مخلوط سیب زمینی رو داخل کمی روغن یا کره بریزین و تفت بدین تا بپزه و طلایی بشه انتخاب روش درست کردنش با خودتونه.

۷. بعد از برشته شدن هر دو طرف و ترد شدن سیب زمینی هامون روی دستمال کاغذی بذارینشون تا روغن اضافیشون بره.

۸. حالا هش براون ترد و برشته ما حاضره نوش جان…

آمریکاییآموزشبراونتهیهصبحانههشیک
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما