وبسایت فرهنگ غذا: دیپ یا دیپینگ سس (Dipping sauce) یک اصطلاح در آشپزی و خوراک است که بیشتر برای طیف وسیعی از نوع سرو غذا یا ظرف غذا استفاده میشود.
دیپها بیشتر با نام ظرف غذایی متشکل از سس یا ماست یا خامه میشناسند که با مواد غذایی یا ادویهجات مختلفی ترکیب و مزهدار میشود، سپس به همراه سیب زمینی، چیپس، کراکر، نان و مواردی از این قبیل میل مینمایند. معمولا دیپها دستور تهیه آسانی دارد و جزء غذاهای فوری حساب میشود.
مواد لازم:
- میگو پاک شده: ۲۰۰ گرم
- خامه ترش: ۱ پیمانه
- سس مایونز: نصف پیمانه
- آب لیموترش: تازه ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- پیازچه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- ساقه کرفس: به میزان لازم
دستور تهیه:
۱. ابتدا میگو شسته و پاک کرده را کمی خرد کنید، به آنها نمک و فلفل بزنید و به مدت ۲ الی ۴ دقیقه درون روغن کمی تفت دهید.
۲. سپس خامه ترش، سس مایونز، آب لیموترش، پیازچه و جعفری خرد شده را به همراه مقداری پودر فلفل سیاه با هم مخلوط کنید.
۳. میگوهای تفت داده را نیز با سایر مواد مخلوط کنید و به وسیله ساقه کرفس یا کروتان میل نمائید. نوش جان
نکات:
استفاده از انواع ادویه یا طعم دهنده در این دیپ اختیاری است، میتوانید بنا به ذائقه خود از ادویه کاری، لیمو فلفلی، پاپریکا و … استفاده نمائید.