آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا صدفی با تصاویر هر مرحله

صورتی‌ها: برای تهیه یک پیش غذای گرم و خوشمزه، گزینه‌های بسیار زیادی وجود دارد اما شما به راحتی می‌توانید پاستا صدفی بزرگ تهیه کنید که علاوه بر خوشمزه‌گی طرز تهیه بسیار آسانی نیز داشته و پیش غذایی فوق‌العاده زیبا است. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه پاستا صدفی به صورت مرحله به مرحله آشنا شده و این پیش غذای خوشمزه را برای مهمانان و خانواده خود تهیه کنید.

آموزش طرز تهیه پاستا صدفی

مواد لازم برای تهیه پاستا صدفی:

  • ماکارونی صدفی: ۲۲ عدد
  • گوشت: ۱/۲ کیلوگرم
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده سفید: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده: ۱ عدد
  • پونه کوهی: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس پاستا صدفی:

  • پنیر چدار: ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: به مقدار کم

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا صدفی:

قبل از شروع به تهیه‌ی پاستا صدفی در ابتدا فر را بر روی ۳۶۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا فر به اندازه کافی گرم شود.

بعد از تنظیم فر، یک ماهی‌تابه با اندازه متوسط انتخاب کرده و سپس پیازهای خرد شده را با مقداری روغن زیتون داخل ماهی‌تابه بریزید تا پیاز با حرارت متوسط پخته و سرخ شود.

بعد از گذشت ۵ تا ۷ دقیقه فلفل دلمه‌ای خرد شده قرمز و سبز را به پیاز پخته شده بیافزایید و اجازه دهید فلفل دلمه‌ای‌ها حدود ۵ دقیقه با حرارت ملایم سرخ شوند.

  • قبل از شروع به تهیه پاستا صدفی، پیاز، فلفل دلمه‌ای قرمز و فلفل دلمه‌ای سبز را به صورت نگینی خرد نمایید.

بعد از سرخ شدن کامل سبزیجات پاستا صدفی، گوشت قرمز را داخل سبزیجات بریزید تا گوشت به طور کامل پخته و سرخ شود. سپس ادویه‌جات پاستا شامل: نمک، فلفل سیاه، پودر کچاپ، پونه کوهی، سس خردل و سس گوجه‌فرنگی را به گوشت افزوده و مواد را روی حرارت خوب مخلوط نمایید تا ادویه‌جات به خورد گوشت و سبزیجات برود.

  • در صورت دل‌خواه می‌توانید در این مرحله با توجه به سلیقه‌ی خود موادی مانند، مرغ پخته شده، شوید و … به ترکیب گوشت بیافزایید.

در این مرحله پاستا صدفی خام را داخل آب جوش بریزید تا پستا به صورت کامل بپزد و سپس پاستا را آبکشی نمایید.

  • دقت کنید پاستا صدفی را نباید بیش از حد بپزید چون در این صورت موقع پر کردن مواد پاستا پاره می‌شود و دیگر قابل استفاده نیست.

برای تهیه سس پاستا صدفی، یک ماهی‌تابه دیگر انتخاب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تابه گرم و سپس کره را داخل تابه بریزید تا ذوب شود. بعد از ذوب شدن کره، آرد، نمک و فلفل را  به کره بیافزایید و مواد را به خوبی هم بزنید.

بعد از آماده شدن ترکیب کره، شیر گرم را کم کم به مخلوط کره بیافزایید و مواد را هم بزنید. اجازه دهید مخلوط شیر و کره به مدت ۵ دقیقه روی حرارت باقی بماند.

  • از جوش نیامدن شیر در این مرحله اطمینان حاصل کنید، زیرا ممکن است جوش سر رفته و سس خراب شود.

بعد از گذشت ۵ دقیقه، پنیر چدار را به مخلوط شیر و کره اضافه کرده و اجازه دهید پنیر چدار به صورت کامل در شیر ذوب شود. این کار حدود ۷ تا ۹ دقیقه زمان نیاز دارد.

بعد از آماده سازی سس پاستا صدفی، مخلوط گوشت را با استفاده از یک قاشق چای‌خوری داخل پاستای پخته شده پر کرده و پاستای آماده شده را داخل سینی فر قرار دهید، بعد از تمام شدن پاستاها سس تهیه شده را روی آن بریزید.

بعد از آماده شدن پاستا صدفی، سینی حاوی پاستا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا پاستا پخته و روی آن سرخ شود.

بعد از پخت پاستا صدفی، آن‌ها را داخل سینی بچینید و سرو کنید. در اینجا طرز تهیه پاستا صدفی به پایان رسید. آیا قبلا تجربه پخت این پاستا را داشته‌اید؟ لطفا تجربیات خودتان را برای دیگر کاربران نیز بنویسید.

آموزشبابهپاستاتصاویرتهیهصدفیطرزمرحلههر
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما