پیاز برشته در ماریناد مخصوص

برترین‌ها: پیاز برشته ماریناد شده یک بغل بشقابی است که ارزش توجه کردن را دارد. این پیاز‌های حلقه‌ای با سسی مخصوص طعم‌دار شده‌اند و ظاهری کاراملی و خوشمزه دارد. این پیاز در سرکه و شکر قهوه‌ای و ادویه‌ها خوابانده می‌شود. از این خوراکی می‌توان همراه انواع غذا‌ها سرو کرد.

حلقه‌های پیاز برشته در سس مخصوص، از داخل نرم و خامه‌ای است و بیرون آن‌ها کاراملی است که در سسی مخصوص، طعمی جا افتاده پیدا کرده‌اند تا یک بغل بشقابی خاطره انگیز داشته باشند. این حلقه‌های پیاز ماریناد شده، به طرز شگفت انگیزی خوشمزه هستند و درست کردن آن‌ها آسان است. این پیاز‌ها به سرعت در دهان آب می‌شوند. برای اینکه پیاز ماریناد شده، درست کنید باید پیاز را به صورت افقی به دو نیم کنید و بگذارید پوست روی آن بماند تا شکل آن حفظ شود و بخش بیرونی هم موقع برشته شدن، حفظ شود. این حلقه‌های پیاز یک شب تا صبح در ماریناد خوابانده می‌شود، روی آن مقداری کره و رزماری خرد شده گذاشته می‌شود و به آرامی در ماریناد برشته می‌شود. با خواباندن آن‌ها در سس، طعمی قوی و معطر خواهند داشت.

مواد لازم

  • آب: ۱ پیمانه
  • سرکه قرمز: ۱ پیمانه
  • رزماری: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شکر قهوه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز خشک: مقداری (اختیاری)
  • پیاز سفید یا زرد: ۴ عدد، بزرگ

برای برشته کردن

  • کره: ۴ قاشق غذاخوری
  • رزماری تازه خرد شده: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

۱. مواد ماریناد را در کاسه‌ای کوچک مخلوط کنید و داخل ظرف فر بریزید. ظرف باید به اندازه‌ای باشد که ۸ پیاز دو نیم شده را در خود جای دهد. این بستگی به اندازه پیاز‌های شما دارد.

۲. پیاز‌ها را به صورت افقی برش بزنید (برش عرضی) و آن‌ها را به دو نیم کنید در عین حال که پوست هم باید روی آن‌ها باقی بماند. پیاز‌های دو نیم شده را از سمت برش خورده داخل ماریناد مخصوص بگذارید. روی ظرف را با پلاستیک سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید.

۳. فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۴ درجه سلسیوس روشن کنید. پیاز‌ها را در ماریناد برگردانید و به صورت سر و ته بگذارید طوری که بخش برش خورده رو به بالا باشد. روی هر پیاز را با یک مربع کوچک کره به اندازه ۱/۲ قاشق غذاخوری و باقیمانده رزماری بگذارید.

۴. آن را بدون درب داخل فر به مدت یک ساعت یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی شوند، بگذارید. در طول زمان برشته شدن، یک یا دو بار با قاشق از مایع اطراف روی پیاز‌ها بریزید. آن را از حرارت بردارید، با قاشق سس را که کمتر هم شده، بردارید و روی پیاز‌ها بریزید و روی پیاز را جعفری خرد شده یا رزماری تازه بریزید. قبل از خودن و سرو کردن، پوست بیرونی آن را بردارید و دور بریزید.

نکات مهم

  • پیاز‌ها را از عرض و به صورت افقی به دو نیم کنید و پوست آن را نگه دارید تا شکل آن را حفظ کرده و از بیرون آن به هنگام پختن، محافظت کند.

منبع: keviniscooking

برشتهپیازدرمارینادمخصوص
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما