با ۱۰ خودروساز برتر آمریکا آشنا شوید؛ گانگستر‌ها!

برترین‌ها: شاید اتومبیل‌های ارزان قیمت آسیایی فروش اتومبیل‌های آمریکایی را تحت تاثیر قرار داده باشند و یا خرید یک اتومبیل لوکس اروپایی بسیار بهتر از خرید اتومبیل‌های لاکچری آمریکایی باشد؛ اما آیا می‌توان حس رانندگی با اتومبیل‌هایی قدرتمند و آمریکایی را کنار گذاشت و به سراغ اتومبیل‌های ارزان قیمت رفت؟

کیفیت محصولات آمریکایی همچنان بالا بوده و ظاهر و حس همیشگی خود را حفظ کرده‌اند. در ادامه ما شما را با ۱۰ خودروساز برتر آمریکا آشنا کرده و به دیارِ گانگستر‌های صنعت خودروسازی جهان می‌رویم!

بیوک

لیست خود را با یادی از قدیمی‌ترین اتومبیل‌ساز آمریکا آغاز می‌کنیم. بیوک در می‌سال ۱۹۰۳ تاسیس شد و اکنون پس از ۱۱۶ سال فعالیت، یکی از معتبرترین و مشهورترین تولیدکنندگان اتومبیل آمریکایی است. بیوک محصولات متنوعی را به تولید رسانده و اکنون می‌توان تصاویر، مقالات و… مرتبط با تولیدات این کمپانی را در مجلات قدیمی مطالعه کرد؛ بنابراین ما هرگز نمی‌توانیم محصولاتی مانند بیوک لاسابر را در سال ۱۹۶۱ فراموش کنیم!

این کمپانی ابتدا در موتورسیتی (دیترویت) متولد شد و سپس به شهر فلینت میشیگان نقل مکان کرد. بیوک تا سال ۱۹۲۳ یک میلیون وسیله نقلیه ساخت و تا ۴۰ سال بعد مدل‌هایی مانند اسکایلارک، ریویرا و الکترا را به تولید رساند. امروزه با خرید SUV‌هایی مانند ترازا و آنکلیو می‌توان لذت سواری با محصولات قدرتمند بیوک را تجربه کرد.


کادیلاک

آنتوآن دا لا موت کادیلاک یک ماجراجوی فرانسوی بوده و در شهر دیترویت مشغول جستجو و اکتشاف بود؛ بنابراین نام او را برروی یکی از تولیدکنندگان بزرگ اتومبیل‌های آمریکایی گذاشته و کادیلاک به افتخار او نامگذاری شده است. هنری ام. لیلند کمپانی کادیلاک را تاسیس کرد و به عنوان اولین شرکت آمریکایی در تاریخ، جایزه باشگاه رویال اتوموبایل کلاب سلطنتی بریتانیا را گرفت. کادیلاک دو بار از بریتانیا جایزه گرفت و اولین شرکتی بود که اتومبیل‌هایی با صندلی‌های مسافری و کابین پوشیده ساخت.


شورلت

یکی‌دیگر از تولیدکنندگان اتومبیل آمریکایی در دیترویت میشیگان تاسیس شده است. در سال ۱۹۱۱ یک راننده سوئیسی به نام لوئیس شورلت و دوست صنعتگر او به نام ویلیام سی. دورانت تصمیم به تاسیس یک کمپانی اتومبیل‌سازی گرفتند. دورانت نام کمپانی را به احترام دوست خود، شورلت گذاشت. این کمپانی از زمان تاسیس خود تاکنون، اتومبیل‌های مختلفی را به تولید رسانده است. برخی از تولیدات کمپانی شورلت به نماد اتومبیل‌های آمریکایی تبدیل شده‌اند.

از جمله محصولات این کمپانی باید به شورلت ساب اوربان (۱۹۳۶)، وانت شورلت (۱۹۴۸)، کوروت، و کامارو اشاره کرد. اتومبیل‌های مذکور هنوز هم تولید می‌شوند و در حال حاضر ستاره‌های شورلت در بازار جهانی به غیر از کوروت و کامارو جدید، محصولاتی مانند؛ بولت، مالیبو، کلرادو و اس اس هستند.


کرایسلر

در سال ۱۹۲۵ مردی به نام والتر کرایسلر کمپانی خودروسازی کرایسلر را در دیترویت تاسیس کرد و سومین خودروساز بزرگ آمریکا لقب گرفت. این کمپانی تاکنون از پس دو بحران بزرگ مالی بر آمده و هنوز هم روی پا‌های خود ایستاده است. اتومبیل‌های کرایسلر معمولا قدرتمند بوده و کیفیت بسیار مناسبی دارند. هم اکنون کمپانی‌های جیپ، دوج، موپار، رم تراکس و اس‌آرتی جزء کمپانی‌های وابسته به شرکت کرایسلر هستند.

اما باید توجه کرد که فیات ایتالیا هم اکنون سهم عمده‌ای از کمپانی کرایسلر را خریداری کرده و مالک اصلی آن محسوب می‌شود. اتومبیل‌های کرایسلر هرگز باعث تحریک عموم مردم نشد و افراد کمی به سراغ محصولات این کمپانی می‌رود. کرایسلر ۳۰۰، پی‌تی کروزر، نیوپورت و ایمپریال برخی از بهترین و متفاوت‌ترین مدل‌های تولید شده توسط کمپانی کرایسلر هستند.


داج

داج پنج سال پیش ۱۰۰ ساله شد. این کمپانی در سال ۱۹۱۴ و توسط برادران جان فرانسیس داج و هوراس الجین تاسیس شده است. داج ابتدا دوچرخه و برخی از قطعات اتومبیل را تولید می‌کرد و کم‌کم با رشد خود به یکی از اتومبیل‌سازان معتبر آمریکایی تبدیل شد. داج تاکنون دو مالک داشته است. فورد مالک ابتدایی داج بود و در سال ۱۹۲۸ کرایسلر آن را از کمپانی فورد خریداری کرد. داج معمولا اتومبیل‌هایی بزرگ و خانوادگی می‌سازد و محصولاتی مانند چارجر و چلنجر را باید جزء بهترین محصولات کمپانی داج دانست.


فورد

این سوال که مشهورترین اتومبیل تاریخ چه بود، هنوز بی جواب است؛ اما مطمئنا فورد مدل تی یکی از مشهورترین اتومبیل‌های جهان بوده و احتمالا سرآمده تمام اتومبیل‌های تاریخی است. مدل تی در سال ۱۹۰۸ متولد شد و تا سال ۱۹۲۷ به تولید رسید.

آمار تولید مدل تی فوق‌العاده بود و فورد درآمریکای ۱۱۹ میلیون نفری آن دوران، ۱۹ میلیون دستگاه مدل تی را فروخت و کمتر جاده‌ای بود که یک دستگاه مدل تی در آن تردد نکند. این کمپانی به یاد پدر اتومبیل آمریکا، هنری فورد نامگذاری شده و اکنون مدل‌هایی نظیر موستانگ، تاروس، اکسپلورر، تاندربیرد، وانت سری اف و… را به تولید می‌رساند.


جی‌ام‌سی

جی‌ام‌سی در سال ۱۹۰۲ در پونتیاک میشیگان تاسیس شد. ویلیام سی. دورانت مغز متفکر جی‌ام‌سی بود و با خرید سهم کمپانی‌های رپید موتور، رِلیانس موتور و تاسیس کمپانی جنرال‌موتورز تراکس، باعث شد که در سال ۱۹۱۲ تمام کمپانی‌های مذکور زیر یک نام به فعالیت خود ادامه دهند و جنرال‌موتورز تبدیل به یک کمپانی بزرگ اتومبیل‌سازی شود. تخصص جی‌ام‌سی در ابتدا تولید و توسعه وسایل نقلیه سنگین بود؛ اما کم‌کم وانت، SUV و… هم به سبد محصولات آن افزوده شدند.


جیپ

جیپ یکی از محصولات جنگ‌های جهانی است! جیپ برای کمک به سربازان و حمل و نقل آن‌ها بسیار مناسب بود و خیلی زود به یکی از اتومبیل‌های فوق‌العاده و قابل اطمینان جهان تبدیل شد. در دهه ۱۹۴۰ اتومبیل‌هایی همانند چیپ وجود نداشت؛ بنابراین جیپ با قابلیت‌های خود نظر همه را جلب کرد و با شعار “با جیپ به هر جایی بروید” مشهور شد. از آن زمان تاکنون جیپ نشان افتخار و سازنده اتومبیل‌های با کیفیت آمریکایی بوده و اتومبیل‌هایی همانند؛ چروکی، رانگلر و… را می‌سازد.


لینکلن

لینکلن پیشتاز تولید اتومبیل‌های لوکس است. این تولیدکننده آمریکایی توسط هنری ام. لیلند، یکی از بنیان‌گذاران کمپانی کادیلاک و با کمک پسر او، ویلیام لیلند در دیترویت میشیگان تاسیس شد. لیلند علاقه فراوانی به آبراهام لینکن داشت و نام او را برای کمپانی خود برگزید. اولین اتومبیل لوکس لینکلن‌موتورز در سال ۱۹۳۶ و با قیمت ۱۳۲۰ دلار عرضه شد. رقم مذکور در حال حاضر معادل با میلیون‌ها دلار است. لینکن اتومبیل‌هایی مانند ناویگیتور، تاون‌کار، ام‌کی‌تی و… را ساخته و در آسمان صنعت خودروسازی آمریکا می‌درخشد.


تسلا

تفکر انقلابی و الهام بخش نیکولا تسلا باعث شد که در سال ۲۰۰۳، مارتین ابرهارد، جی‌بی استراوبل، یان‌رایت و مارک تارپنینگ کمپانی تسلا موتورز را تاسیس کرده و اندکی بعد با حضور ایلان ماسک تمام توجهات را به خود جلب کردند. تسلا موتورز یک کمپانی مخترع بوده و محصولات برقی آن در صنعت خودروسازی جهان انقلابی برپا کرده است. آن‌ها برای اولین‌بار در سال ۲۰۰۸ از تسلا رودستر رونمایی کردند و کمی بعد با معرفی مدل‌های X، S و Y به دوران اوج خود رسیدند.

منبع: hotcars

آشناآمریکابابرترخودروسازشویدگانگسترها
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما