نکاتی خواندنی در مورد پخت خمیر پیتزا

چگونه خمیر پیتزا را به بهترین نحو درست کنیم ؟

اگر هم شما می‌خواهید پیتزا در منزل درست کنید در ادامه با چند نکات ما را همراهی کنید .

 

خیلی وقتا شاید براتون سوال شده باشه که چرا پنیر پیتزاتون کش نمیاد ؟! کش نیومدن پنیر دلایل زیادی میتونه داشته باشه از مارک پنیر گرفته تا مدت زمانی که در فر قرار میگیره و ..

 

 موقع پخت پیتزا در خونه این نکات رو حتما در نظر داشته باشید

اول این که گذشته از این که پیتزا رو داخل فر قرار بدید با یه اسپری آب پاش روی پنیرتون رو خیس کنید .. این کار باعث کش اومدن اکثر پنیر میشه !

 

 

 

 دوم اضافه کردن کمی کره رنده شده به همراه پنیر روی پیتزا هم پیتزا رو لذیذتر میکنه و هم باعث کش اومدن اکثر پنیر میشه ..

 

و نکته سوم بهرهگیری از مخلوط دو تا پنیر برای پیتزا است .. تجربه نشون داده اگه از دو مدل پنیر برای روی پیتزا بهرهگیری کنید پیتزای خوشمزه تر و کش دار تری خواهید داشت !

 

 

یه نکته هم برای کسایی که پنیر پیتزا رو خودشون رنده میکنن .. گذشته از رنده کردن پنیر کمی روغن مایع یا روغن زیتون روی رنده بمالید .. در این صورت هم رنده کردن و هم شستن رنده بسیار ساده خواهد شد .

 

پختپیتزاخمیرخواندنیدرموردنکاتی
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما