تولید محصولات دیزلی و هیبریدی در ایران + بهترین خودروهای هیبریدی جهان

معاون مرکز تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران‌ماشین، از آغاز مطالعات امکان‌سنجی برای طراحی و توسعه محصولات هیبریدی و برقی خبر داد.

بـه گزارش راگامگ بـه نقل از پایگاه اطلاع رسانیایران ماشین کیانوش پورمجیب خاطرنشان کرد: درصورت فراهم شدن زیرساخت‌های لازم،‌ پروژه‌های مرتبط با توسعه محصولات هیبریدی و برقی نیز آغاز خواهد شد.

وی با اشاره بـه کاهش قابل توجه مصرف سوخت محصولات ایران اتومبیل درسال‌های اخیر گفت: هم‌اکنون مصرف سوخت محصولات این خودروساز مطابق با معیارهای استاندراد کشور اسـت،‌ با این وجود ایران‌اتومبیل در تلاش اسـت تا با اجرای پروژه‌های ارتقای خانواده موتورهای فعلی، مصرف سوخت محصولات را درحدود یک لیتر کاهش دهد. این شرکت درحال حاضر پروژه ارتقای خانواده موتورهای XU و EF را در دستور کار دارد.

پورمجیب اضافه کرد: توسعه خانواده موتور کم مصرف سه سیلندر از جمله اقدامات زیربنایی ایران‌اتومبیل در حوزه کاهش مصرف سوخت بوده اسـت که متاسفانه بـه دلیل تحریم‌های بین‌المللی صنعت اتومبیل، اجرای این پروژه تاحدودی دچار چالش شد، اما با تدابیر اتخاذ شده و با تکیه بر توان‌مندی شرکت‌های دانش‌بینان داخلی تلاش می‌شود تا اجرای این پروژه نیز بـه مسیر اصلی خود بازگردد.

وی طراحی و تولید موتور دیزل با مصرف ۴/۹ لیتر در هر صد کیلومتر پیمایش را از دیگر اقدامات زیربنایی انجام شده توسط ایران‌ماشین در حوزه مصرف سوخت برشمرد و افزود: درصورت صدور مجوزهای لازم از سوی سازمان‌های متولی صنعت خودروی کشور، ایران‌اتومبیل آمادگی دارد تا تولید محصولات جاری رابا موتور دیزل عملیاتی کند.

بهترین خودروهای هیبریدی جهان

فورد فیوژن انرژی

موتور بنزینی ۲.۰ لیتری چهار سیلندر این خودروی هیبریدی با چرخه اتکینسون، ۱۴۱ اسب بخار قدرت و موتور الکتریکی ان ۱۱۸ اسب بخار قدرت تولید می کنند. البته زمانی کـه این دو پیشرانه همزمان باهم کار کنند، خروجی ان‌ها همان‌ گونه فراتر از ۱۸۸ اسب بخار نخواهد رفت. بـه گزارش راگامگ مصرف سوخت فورد فیوژن انرژی کـه یکی از برترین خودرو های هیبریدی در جهان شناخته و معرفی شد، در مقیاس شهری طبق برآورد سازمان EPA ؛ ۲.۴۸ لیتر ودر مقیاس جاده‌ای ۲.۶۷ لیتر اسـت.

تویوتا کمری هیبرید

در تویوتا کمری هیبرید مدل ۲۰۱۶ از یک موتور ۲/۵ لیتری چهار سیلندر همراه با یک موتور الکتریکی و یک پک باتری برای پیشرانه استفاده شده اسـت. ترکیب خروجی این سیستم بـه ۲۰۰ اسب‌ بخار میرسد و با استفاده از یک سیستم CVT بـه چرخ‌های‌ جلو انتقال داده میشود. در همین حال، سازمان حفاظت محیط زیست امریکا «EPA» میزان مصرف سوخت این اتومبیل را در شهر و جاده، بـه ترتیب ۵/۸۸ و ۶/۱۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر پیش‌بینی کرده اسـت.

هیوندای سوناتا هیبرید

خودروی سوناتا در بازار جهانی با ۵ پیشرانه فروخته میشود کـه شامل ۳ مدل بنزینی، یک نسخه‌ی هیبرید و یک نمونه‌ی پلاگین هیبرید اسـت. سوناتا هیبرید از سال ۲۰۰۸ تولید می شود ودر نسخه‌ی ۲۰۱۸؛ با پیشرانه‌ی ۲ لیتری بـه قدرت ۱۹۳ اسب بخار و گشتاور ۱۹۰ نیوتن‌متر قابل خرید اسـت.بـه گزارش راگامگ  این محصول، در زمان ۹.۵ ثانیه بـه سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت میرسد و با میانگین مصرف سوخت ۴.۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر، نهایت مصرف سوخت ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت دارد.

تویوتا پریوس

نخستین سری تویوتا پریوس «Toyota Prius» کـه در واقع نخستین وسیله نقلیه‌ی هیبرید با تولید انبوه در تاریخ خودروسازی جهان اسـت، درسال ۱۹۹۷ رونمایی شد. این اتومبیل کـه تا سال ۲۰۰۳ تولید شد، در سه سال اول مختص بازار ژاپن بودو بعد از ان بـه انگلستان و ایالات امریکا راه یافت.

نسل دوم پریوس موفقیت بزرگی برای تویوتاموتورز بودو طی تولید سال‌های‌ ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۹ در ژاپن و ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۲ در چین، با پیشرانه‌ی ۷۵ و ۱۰۰ اسب بخار، نزدیک بـه ۱.۲ میلیون دستگاه فروش جهانی داشت.

بـه گزارش راگامگ تویوتا موفقیت پریوس را در نسل سوم، بین سال‌های‌ ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ با تولید بیش از ۲ میلیون دستگاه ادامه داد کـه پیشرانه‌هایی بـه قدرت ۱۰۰ اسب بخار با مصرف ۴ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر و ۱۳۶ اسب بخار «در مدل پرایم» با مصرف سوخت ۲.۵ لیتر در صد کیلومتر را شامل می ‌شد.

فورد فیوژن هیبرید

خودروی هیبریدی فورد فیوژن از بهترین و پرفروش‌ترین خودرو های شرکت خودروسازی فورد در ایالات امریکا بـه شمار می رود کـه ین شرکت تمام سعی و سرمایه خودرا برای ساخت این خودروی سایز متوسط کرد تا از سدان های‌ هم رده و مشابه خود هم چون تویوتا کمری و هوندا آکورد جلوتر بزند. این خودروی اسپرت قدرت بالا و مصرف سوخت پایینی دارد و از معدود سدان هایی اسـت کـه بـه سیستم چهار چرخ محرک مجهز شده اسـت و بـه راننده و سرنشینان امکانات رفاهی و تفریحی متعدد و ایمنی بالایی را بـه ارمغان می‌آورد. این ماشین با حداکثر قدرت ۱۷۵ و گشتاور ۲۳۵ نیوتون متر قادر اسـت بـه سرعتی بالغ بر ۲۰۰ کیلومتر در ساعت دست پیدا کند.

شورولت وولت

شورولت ولت chevrolet volt کـه عرضه و فروش رسمی ان از سال ۲۰۱۰ میلادی آغاز شد، ساخت شرکت آمریکایی شورولت اسـت کـه مدل سال ۲۰۱۶ ان قادر اسـت با بهره مندی از یک موتور الکتریکی و باتری لیتیومی ۱۸.۴ کیلووات ساعتی تا ۸۰ کیلومتر بـه مسیر خود ادامه دهد. بـه گزارش راگامگ مصرف ولت در حالت استفاده ترکیبی ۵.۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر اسـت کـه برای یک سدان نسبتاً بزرگ و لوکس مصرف بسیار پایینی بـه شمار می آید.

کیا اوپتیما هیبرید

پیشرانه بنزینی کیا اوپتیما هیبریدی حجمی معادل ۲ لیتر دارد و پیشرانه الکتریکی ان نیز توسط یک باتری لیتیوم پلیمری ۱.۶ کیلو وات ساعتی تولید قدرت می کند. در مجموع می توان گفت این اتومبیل توسط یک جعبه دنده ۶ سرعته تریپ تیونیک ۱۹۳ اسب بخار تولید و بـه چرخ‌های‌ جلوی ان انتقال میدهد. گشتاور زیاد موتور الکتریکی این اتومبیل نیز موجب شده تا این خودروی هیبریدی کیا شتاب گیری بالا و قابل قبولی داشته باشد. همچنین طراحی داخلی کیا اوپتیما هیبرید با نمونه بنزینی ان تفاوت خاصی ندارد.

ایرانبهترینتولیدجهانخودروهایدردیزلیمحصولاتهيبريدیهیبریدیو
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما