سالاد سبزیجات
برای تهیه این سالاد خوشمزه کافیست چند نوع سبزی خوش طعم را با مقداری چاشنی ترکیب کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
- آب غوره: ۲ ق س
- زرشک: ۲ ق س
- گردو (خرد شده): ۲ ق س
- سیر (رنده شده): ۲ حبه
- پیازچه (خرد شده): ۵ عدد
- پودر آویشن: یک دوم ق چ
- پودر زیره: یک دوم ق چ
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- سبریجات معطر (خرد شده): ۲۵۰ گرم
روش تهیه
۱. آب غوره، زرشک، گردو، سیر، پیازچه، پودر آویشن، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را درون کاسهای ریخته و با هم مخلوط کنید.
۲. سبریجات معطر (تره، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، نعنا، گشنیز) را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
۳. مخلوط مواد را داخل ظرف درداری ریخته و به مدت ۶۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید. بعد سرو کنید.
سالاد عدس؛ شام رژیمی تپلوها!
سالاد عدس از دسته سالادهای مقوی محسوب میشود که هم برای گیاهخوارها، و هم برای کسانی که رژیم دارند خیلی مناسب است. حتما این سالاد خوشمزه را امتحان کنید.
مواد لازم
- عدس: یک و یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ: ۴ عدد
- سرکه قرمز: ۱/۴ پیمانه
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- خیار: ۱ عدد بزرگ
- برگ جعفری تازه: ۱/۲ پیمانه
- پیاز: ۱/۲ پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: به میزان لازم
- گوجه گیلاسی: به دلخواه
طرزتهیه
۱. عدس را به همراه مقداری آب در قابلمهای بریزید، آب تا ۳ سانتی متر روی عدس را بپوشاند. آن را بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد تا عدس نرم شود، ولی تغییر شکل ندهد. سپس آن را آبکشی کنید.
۲. در این میان، در قابلمهای دیگر تخم مرغها را به همراه مقداری آب بجوشانید. آب تا ۳ سانتی متر روی تخم مرغها را بپوشاند. وقتی آب جوشید، آن را از روی حرارت بردارید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید ۱۲ دقیقه بماند. بعد از این مدت، روی آنها آب سرد بریزید، پوست آنها را جدا کرده و آنها را درشت خرد کنید.
۳. در ظرفی بزرگ، سرکه و روغن زیتون را با هم بزنید. عدس، خیار، جعفری و پیاز را به آن اضافه کنید و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. آنها را خوب با هم ترکیب کنید تا سس کاملا روی مواد را بپوشاند. اجازه دهید تا به دمای محیط برسد و یا میتوانید آن را در یخچال قرار دهید. برای سرو تکههای تخم مرغ را بر روی آن بریزید. در صورت تمایل با برگهای کاهو سرو کنید.
سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی
این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده میشود.
مواد لازم
- پیاز قرمز: ۱عدد
- شکر:۱/۲ قاشق غذاخوری
- سیر: ۴ حبه
- سرکه قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- سس خردل: ۱ قاشق چای خوری
- عسل: ۱ قاشق چای خوری
- سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- شاهی: ۱۰۰ گرم
- کاهو:۱ عدد
- سیب: ۱ عدد
- کرفس: ۳ شاخه
- تربچه: ۸ عدد
- کالباس: ۸ ورقه
- پنیر چدار: ۱۰۰ گرم
- پنیر بلو چیز: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
۱. ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقههای پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آنها بریزید. آنها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده میکنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.
۲. برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.
۳. برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آنها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.
۴. تکههای کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیهی سالاد پلومن:
۱. پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.
۲. برگهای شاهی، کاهو را جدا کنید.
۳. وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.
۴. کرفس و تربچهها را نازک ورقه ورقه کنید.
۵. کالباس را خرد کنید.
۶. پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید.
سالاد ذرت؛ خیلی ساده مخصوص رژیمیها
مواد اولیه، برای ۸ نفر
- ذرت: ۸ عدد (بوته ذرت یا بلال)
- گوجه فرنگی: ۶ عدد (خرد شده)
- خیار: ۲ عدد (بدون پوست و خرد شده)
- پیازچه: ۲ عدد (خرد شده)
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد (سبز، بدون هسته و خرد شده)
- فلفل سبز: ۱ عدد (بدون هسته و خرد شده)
- گشنیز: ۱/۴ فنجان (خرد شده)
- سرکه:۴ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. گریل یا منقل رو از قبل گرم میکنیم.
۲. ذرتها رو با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی منقل یا گریل میگیریم تا رنگش تقریبا قهوهای بشه و میچرخونیم تا کلش روی حرارت آماده بشه.
۳. سپس اجازه میدیم تا خنک بشه و وقتی به حدی خنک شد که بتونیم تو دستمون نگهش داریم، دونههای ذرت رو از بلال جدا میکنیم.
۴. ذرت، گوجه، خیار، پیازچه، فلفل دلمه ای، فلفل سبز، گشنیز، سرکه و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون رو با هم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم.
۵. قبل از سرو حداقل ۲ ساعت تو یخچال میذاریم و بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردیم و به دمای اتاق رسید سرو میکنیم.