طرز تهیه کمپیر سیب زمینی به صورت تصویری

کمپیر یکی از غذاهای پرکالری و مقوی ترکیه‌ای است که اگر چه به سرعت آماده می‌شود ولی مضرات غذاهای فست‌فودی را ندارد و با خیال راحت می‌توانید آن را تهیه کرده و میل کنید. این غذای خوشمزه در کمتر از یک ساعت آماده می‌شودو در ادامه با طرز تهیه کمپیر این غذای خوشمزه به صورت مرحله به مرحله و تصویری آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید با طرز تهیه کمپیر سیب زمینی.

آموزش طرز تهیه کمپیر سیب زمینی

در این مطلب از صورتی‌ها با طرز تهیه کمپیر سیب‌زمینی آشنا خواهید شد. از مواد گفته شده در این مطلب می‌توانید برای ۱ نفر کمپیر سیب زمینی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کمپیر سیب زمینی:

  • سیب‌زمینی درشت: ۱ عدد معادل ۳۰۰ گرم و یا ۲ عدد سیب‌زمینی ۱۵۰ گرمی
  • زیتون حلقه‌ای سبز: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • زیتون حلقه‌ای سیاه: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • دانه ذرت: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • ترشی کلم قرمز: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • کره: ۱۰ گرم
  • پنیر پارمسان: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • پنیر پیتزا: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • ژامبون مرغ یا گوشت خلالی‌شده: ۴ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه کمپیر سیب زمینی:

برای تهیه کمپیر سیب‌زمینی بهتر است در انتخاب سیب‌زمینی دقت کنید، سیب‌زمینی را برای پخت کمپیر انتخاب کنید که دارای جوانه و لکه نباشد تا کمپیر سیب‌زمینی تهیه شده خوشمزه و خوش‌طعم باشد.

سیب زمینی باید قبل از پخت کامل شسته شود. سیب زمینی را در زیر آب جاری بشویید و اگر خاکی روی آن وجود دارد که برداشتن آن مشکل است، از قلم مو استفاده کنید. سپس سیب زمینی را با حوله کاغذی خشک کنید.

بعد از خشک کردن کامل سیب‌زمینی، بر روی آن با استفاده از چنگال چند سوراخ ایجاد کنید تا در هنگام پخت، بخار موجود در داخل سیب‌زمینی از آن خارج شود. بعد از ایجاد کردن سوراخ روی سیب‌زمینی، آن را به روغن زیتون و یا روغن سرخ کردنی آغشته کرده و سپس با نمک و فلفل طعم دار کنید.

  • دقت کنید که سیب زمینی نباید خیس باشد چون در این صورت خاصیت روغن کاملا خنثی خواهد شد.

سیب‌زمینی آماده شده را داخل ظرف فر قرار داده، سپس فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا سیب‌زمینی در حرارت بالا پخته شود. بسته به اندازه سیب زمینی پخت آن ۴۵ تا ۷۵ دقیقه زمان نیاز دارد.

  • در هنگام اتمام پخت، سیب‌زمینی را تست کرده و در صورت پخت، از فر بیرون بیاورید.

با دقت بیشتر سیب زمینی را از فر خارج کنید. با استفاده از یک حوله آشپزخانه تمیز (برای محافظت از دست‌های خود) به دقت سیب‌زمینی را فشار دهید. اگر سیب‌زمینی نرم است پس آماده است. اما اگر هنوز سیب‌ زمینی محکم و سفت است، زمان بیشتری برای پخت سیب‌زمینی نیاز است.

  • برای خوشمزه شدن کمپیر بهتر است سیب زمینی با دقت پخته شده و خام نباشد.

سیب‌زمینی پخته شده را از وسط نصف کرده و سپس اجازه دهید سیب زمینی ۲ دقیقه خنک شود. سپس داخل سیب‌زمینی را با استفاده از قاشق مقداری خالی کرده و داخل کاسه‌ای منتقل کنید.

سیب‌زمینی پخته شده را که از داخل سیب زمینی خالی کرده‌اید داخل کاسه‌ای بریزید و سپس کره را روی سیب‌زمینی بریزید و با چنگال گوشت سیب‌زمینی را له کنید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. حالا همه مواد شامل ذرت، انواع زیتون، فلفل دلمه‌ای رنگی و ژامبون را داخل سیب‌زمینی بریزید و روی آن هم پنیر پارمسان و پنیر پیتزا بریزید و سیب‌زمینی را دوباره به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید البته این بار شعله بالای فر را روشن کنید تا پنیر پیتزا روی مواد آب شود.

بعد از پنج دقیقه کمپیر سیب‌زمینی آماده است. نوش جان

نکات مهم در طرز تهیه کمپیر سیب زمینی:

  • اگر فر در دسترس ندارید، می‌توانید سیب‌زمینی را روی اجاق گاز آب‌پز کرده یا داخل مایکروفر بپزید. برای پختن سیب‌زمینی می‌توانید آن را داخل کیسه فریزر قرار داده و با حداکثر قدرت مایکروفر ۱۵ دقیقه بپزید. البته بهتر است مرتب آن را امتحان کنید.
  • مواد داخل کمپیر را می‌توانید به دل‌خواه انتخاب کرده و مواد دیگری را جایگزین سبزیجات کنید.
  • برای پر کردن بیشتر کمپیر می‌توانید سیب زمینی پخته شده را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و سپس داخل سیب زمینی را پر کنید.
آموزشبهتصویریتهیهزمینیسیبصورتطرزکمپیرمرحله
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما