مجله سرآشپز – بهار اسدی: کیک شکلاتی یکی از خوشمزهترین انواع کیک هاست که طرفداران زیادی هم دارد. کیک شکلاتی هم به راحتی تهیه میشود و هم بسیار محبوب است. این کیک شکلاتی خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز:
- آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ: ۲ عدد
- شکلات نیمه شیرین (خرد شده): ۱۲۰ گرم
- کره (بدون نمک): ۵۰ گرم + ۱ قاشق چای خوری
- نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
- شکر: به مقدار لازم
روش پخت:
۱٫ شکلات خرد شده را داخل کاسه ای ریخته و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش (به روش بن ماری) قرار دهید تا ذوب شود.
۲٫ کره (به دمای محیط رسیده) و شکر را داخل کاسه ای به وسیله همزن برقی (یا لیسک) بزنید تا با هم مخلوط شده و کرمی شود.
۳٫ تخم مرغ را به مواد افزوده و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. بعد آرد و نمک را به آن افزوده و با همزن بزنید تا مخلوط شود.
۴٫ یک سوم شکلات ذوب شده (شکلات را باید کم کم اضافه کنید؛ چون شکلات داغ است و اگر به یکباره اضافه شود، تخم مرغ بریده می شود) را به وسیله لیسک به مواد افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. بعد بقیه شکلات را نیز در دو مرحله افزوده و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود.
۵٫ خمیر را به طور مساوی داخل ۲ عدد قالب (یا کاسه گرد نسوز کوچک) که از قبل با مخلوط ۱ قاشق سوپ خوری کره و ۱ قاشق چای خوری شکر چرب شده، بریزید؛ به طوری که یک سوم از سر قالب ها خالی باشد.
۶٫ قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید. (در این فاصله لبه های کیک شروع به جلو آمدن می کند و از قالب ها دور می شود.)
۷٫ قالب ها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا پف کیک نخوابد و از داعی آن کاسته نشود. بعد قالب ها را وارونه کرده و کف آن چند ضربه بزنید تا کیک به آرامی از قالب جدا شده و داخل ظرفی قرار بگیرد. بعد در صورت تمایل آن را همراه با بستنی، خامه و شکلات داغ سرو کنید.