میدانستید با خرمالو چه دسرهای خوشمزهای میتوان تهیه کرد؟ اگر شما هم عاشق خرمالو هستید و دوست دارید دسرهای خرمالویی را یاد بگیرید با ما همراه باشید.
چیزکیک خرمالو
مواد لازم:
- ۲ پیمانه گردوی خردشده
- یک سوم پیمانه شکر قهوهای
- ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
- ۲ پیمانه خرمالوی له شده
- ۲۲۰ گرم پنیر خامهای
- یک و یک چهارم پیمانه شکر
- سه چهارم پیمانه خامه ترش
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر دارچین
- نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- ۶ عدد تخم مرغ
- یک و یک چهارم پیمانه خامه ترش
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۱۶۵ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.
۲. گردوها را در مخلوط کن کاملا خرد کرده و در یک کاسه با شکر قهوهای و کره ذوب شده ترکیب کنید. این مخلوط را ته قالب کاملا فشار دهید.
۳. به مدت ۱۲ دقیقه در فر بپزید و سپس اجازه دهید کاملا سرد شود.
۴. خرمالوها را با پنیر خامهای، یک و یک چهارم پیمانه شکر، سه چهارم پیمانه خامه ترش، دارچین و زنجبیل در مخلوط کن ترکیب کنید تا کاملا یک دست شود. تخم مرغها را اضافه کنید و دوباره کاملا ترکیب کنید. مخلوط را روی پوسته گردویی سرد شده بریزید.
۵. به مدت ۶۰-۷۵ دقیقه در مرکز فر بپزید.
۶. وقتی مخلوط در حال پخت است، یک و یک چهارم پیمانه خامه ترش، سه قاشق غذاخوری شکر و وانیل را با همزن ترکیب کنید. کاملا روی چیزکیک پخش کنید و ۱۰ دقیقه دیگر داخل فر بگذازید. اجازه دهید کاملا سرد شود، ظرف را با فویل آلومینیومی پوشانده و ۴ تا ۸ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.
کوکی خرمالو
مواد لازم
- نصف پیمانه روغن صاف قنادی
- یک پیمانه شکر
- یک عدد تخم مرغ
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- ۲ پیمانه آرد ساده
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری پودر میخک
- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
- نصف قاشق چایخوری جوزهندی
- یک پیمانه کشمش
- یک پیمانه گردوی خردشده
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک پیمانه خرمالوی له شده
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۲. شکر و روغن را با هم ترکیب کرده و سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۳. آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، میخک، دارچین و جوزهندی را با هم الک کنید و با قاشق داخل مخلوط کرمی شکر بریزید و هم بزنید.
۴. کشمش، گردو، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و خرمالو را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۵. سینی فر را چرب کنید و خمیر را در اندازههای یک قاشق چایخوری پر داخل سینی بریزید. ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید و سپس اجازه دهید سرد شود.
مربای خرمالوی فریزری
مواد لازم:
- ۵ پیمانه خرمالوی له شده
- ۳ پیمانه شکر
- یک چهارم پیمانه آبلیموی تازه
- نصف قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
- مقدار کمی جوزهندی
طرز تهیه:
۱. در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط، پوره خرمالو، شکر، آبلیمو، پوست پرتقال و جوزهندی را ترکیب کنید. به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید یا تا وقتی کمی غلیظ شود.
۲. مواد را داخل شیشههای تمیز ریخته و درشان را محکم ببندید و در فریزر بگذارید.
کیک آپساید داون خرمالو
مواد لازم برای روی کیک:
- ۳ قاشق غذاخوری مارگارین
- یک چهارم پیمانه شکر قهوهای
- ۴ عدد خرمالوی بزرگ رسیده و ورقه شده
مواد لازم برای کیک:
- نصف پیمانه کره نرم شده
- یک پیمانه شکر
- دو پیمانه پالپ خرمالو
- دو پیمانه آرد
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری دارچین
- نصف قاشق چایخوری جوز هندی
- نصف قاشق چایخوری میخک
- نصف پیمانه گردوی خردشده
- نصف قاشق چایخوری پوست لیمو
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم و قالب کیک را چرب کنید.
۲. مارگارین و شکر قهوهای را داخل قالب ریخته و آن را داخل فر داغ بگذارید تا شکر ذوب و حبابی شود (حدود ۵ دقیقه). قالب را از فر درآورید و خرمالوهای ورقه شده را کف قالب کیک بچینید.
۳. کره و شکر را با همزن برقی در یک کاسه بزرگ بزنید تا روشن و پف کرده شود. رنگ آن باید کاملا روشن شود. خرمالوها را هم اضافه کنید و هم بزنید. در یک کاسه دیگر، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوزهندی و میخک را الک و مخلوط کنید. به تدریج مخلوط آرد را به مخلوط خرمالو و شکر اضافه کنید و کاملا هم بزنید. خمیر سفت خواهد شد. حالا گردو و پوست لیمو را اضافه کنید.
۴. خمیر کیک را به صورت یکنواخت روی خرمالوهای ورقه شده بریزید و قالب را به فر برگردانید. آنقدر بپزید تا خلال دندان از مرکز کیک تمیز بیرون بیاید (حدود ۳۰ دقیقه). به مدت ۱۰ دقیقه قبل از برگرداندن کیک داخل بشقاب، اجازه دهید سرد شود.
مافین خرمالو و موز
مواد لازم:
- ۲ عدد موز رسیده
- یک عدد خرمالو
- سه چهارم پیمانه شکر
- یک سوم پیمانه روغن نارگیل ذوب شده
- یک عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق چایخوری وانیل
- یک و نیم پیمانه آرد
- یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک و نیم قاشق چایخوری دارچین
۱. دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و شش قالب مافین را با کاغذ روغنی بپوشانید.
۲. خرمالو و موز را با هم در یک کاسه ترکیب کنید. سه چهارم پیمانه شکر، روغن نارگیل، تخم مرغ و وانیل را به نوبت اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدام خوب ترکیب کنید.
۳. آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم در یک کاسه جداگانه الک کنید. مخلوط آرد را با قاشق در مخلوط موز بریزید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود. هر فنجان مافین را تا سه چهارم با خمیر پر کنید.
۴. یک قاشق غذاخوری شکر و دارچین را در کاسه ترکیب کنید و روی خمیر بپاشید.
۵. خمیر را در فر بپزید تا وقتی که خلال دندان از مرکز مافین تمیز بیرون بیاید (حدود ۱۸ تا ۲۳ دقیقه)