وبسایت سرآشپز پاپیون – سودابه بانو: در این مطلب قصد داریم بهتون طرز تهیه لیمو عمانی رو یاد بدیم. به راحتی میتونید تو خونه درست کنید و از لیمو عمانی خونگیتون لذت ببرید.
مواد لازم
- لیمو ترش ۱ کیلوگرم
- سرکه ۱ فنجان
- آب به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
۱٫ لیموترش ها را بشوئید سپس روی آنها نمک بپاشید و به مدت ۱ روز کناری قرار دهید ، پس از ۱ روز لیموها را با آب سرد بشوئید.
۲٫ درون قابلمه چند لیوان آب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید ، باید لیموها را در ۲ مرحله به آب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید.
۳٫ در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و ۱۰ ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید.
۴٫ در مرحله دوم لیموهای آبکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار ۱ دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید.
۵٫ پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت ۱۰ روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.