تست حساس بودن؛ تا چه اندازه روحیه حساس و زودرنجی دارید؟

تست حساس بودن؛ تا چه اندازه روحیه حساس و زودرنجی دارید؟

به گزارش راگامگ؛ تست روانشناسی حساس بودن به شما نشان می‌دهد که تا چه اندازه از رفتار ناخوشایند بقیه دل‌شکسته می‌شوید. چون بسیاری از شما سعی در پنهان کردن این دل‌شکستگی و حتی انکار آن دارید. ممکن است خیلی بیش از اندازه به دیگران بها داده ولی متوجه نباشید.

تست حساسیت به دیگران؛ تا چه اندازه نسبت به دیگران حساس هستید؟


ستاره |
سرویس روانشناسی –
چقدر روی رفتار دیگران با خودتان یا نگاهی که به شما دارند حساس هستید؟ ممکن است فکر کنید حساسیت چندانی روی دیگران ندارید، اما صفات ظریفی هستند که پرده از این بعد شخصیت شما برداشته و میزان حساسیت شما نسبت به دیگران را افشا می‌کنند.

جهت‌گیری‌های میان‌فردی

همه ما کسانی را می‌شناسیم که بسیار حساس بوده و مدام نگران هستند که دیگران در برابر اعمال و رفتار آن‌ها چه واکنشی نشان می‌دهند. اشخاص بسیار حساس به شدت نگران حرف مردم هستند و به همین دلیل دیگران در حضور آن‌ها کاملا دقت می‌کنند که مبادا حرفی بزنند که آن‌ها را برنجاند. البته اشخاص فوق حساس حالتی افراط‌گرایانه دارند. اما همه ما تا اندازه‌ای با حساسیت‌های اجتماعی درگیر هستیم.

جهت‌گیری‌های میان‌فردی؛ نقش جهت‌گیری میان فردی در میزان حساسیت به دیگران
بررسی‌های انجام شده در دانشگاه تافتز در مدفورد ماساچوست از سوی والتری سواپ و جفری رابین حقایق جالبی را در این مورد افشا می‌کند. این دو روان‌شناس در مدت دو سال نهصد دانشجو را بررسی کردند و به مقیاسی در زمینه جهت‌گیری میان‌فردی دست یافتند. در پرسشنامه زیر از برخی از نکات و موارد این بررسی استفاده شده است.

تست حساسیت بودن

اگر نمی‌دانید حساسیت اجتماعی‌تان نسبت به دیگران چگونه است پرسشنامه زیر را تکمیل کنید و به ازای هر جواب «درست» به خودتان یک امتیاز بدهید. در انتها امتیازات خود را جمع بزنید.

۱- ترجیح می‌دهم مسائل شخصی‌ام را با دیگران در میان بگذارم.
درست        غلط


۲- هرچیزی را که شک داشته باشم مال دزدی است نمی‌خرم.
درست        غلط


۳- برای من مهم است که با کسانی که دوست دارم کار کنم، حتی اگر این کار سبب شود مسئولیت‌های کمتری را عهده‌دار شوم.
درست        غلط


۴- وقتی کسی برای من کاری انجام می‌دهد احساس وظیفه می‌کنم که متقابلا کاری برای او انجام بدهم.
درست        غلط


۵- من و دوستانم علائق موسیقیایی مشابهی داریم.
درست        غلط


۶- گمان می‌کنم از متوسط مردم بخشنده‌تر هستم.
درست        غلط


۷- اغلب از خودم می‌پرسم کسانی که در اتوبوس در کنارم می‌نشینند برای گذران زندگی چه کار می‌کنند.
درست        غلط


۸- وقتی با کسی وقت صرف می‌کنم بلافاصله موضوعی مشخص درباره خودم را با او در میان می‌گذارم.
درست        غلط


۹- به نظر می‌رسد هر چه با کسی بیشتر وقت صرف کنم از او بیشتر خوشم می‌آید.
درست        غلط


۱۰- اگر فقیری از من پول یا غذا بخواهد برایم جواب نه دادن مشکل است.
درست        غلط


تفسیر نتایج

امتیاز نتیجه
امتیاز ۸ تا ۱۰ حرف و نظر دیگران روی روحیه شما تاثیر فراوان می‌گذارد.
امتیاز ۵ تا ۷ در زمینه حساسیت اجتماعی در حد متوسط قرار دارید.
امتیاز ۰ تا ۴ روی حرف و نظر دیگران حساسیت چندانی ندارید. احتمالا شخصی رقابت‌جو هستید که نیاز‌های اجتماعی چندان زیادی ندارید.

حساسیت اجتماعی

این پرسشنامه میزان حساسیت اجتماعی شما را اندازه‌گیری می‌کند. هر جواب درست به این معناست که به نظر دیگران بهای فراوانی می‌دهید. برخی از موارد در ظاهر بی‌ارتباط به نظر می‌رسد. اما نتایج به دست آمده نشان می‌دهد، اشخاصی که حساسیت‌های اجتماعی شدید دارند در این پرسشنامه به خوبی مشخص می‌شوند. کسی که در این پرسشنامه امتیاز زیادی می‌آورد، به دیگران و حرف و نظر آن‌ها توجه دارد، نسبت به رفتار‌های دیگران حساس است و قضاوت آن‌ها را شخصی قلمداد می‌کند.

کنار آمدن با اشخاص حساس آسان نیست. آن‌ها گاه به شدت واکنشی هستند و نمی‌توانند به راحتی با کسی دوستی کنند. کسانی که حساسیت اجتماعی کم دارند، کمتر به اطرافیان خود توجه دارند. آن‌ها بیشتر به روابطی توجه می‌کنند که اهداف شخصی‌شان را برآورده سازد. این اشخاص به اعمال و رفتار دیگران توجه چندانی ندارند و تحت تاثیر آن‌ها قرار نمی‌گیرند. آنان به مشاغلی در زمینه‌های علوم، حسابداری و مهندسی علاقه‌مند هستند.

حساسیت زیاد

اگر شما هم در این آزمون امتیاز بالایی به دست آورده‌اید باید فکری برای این وضعیت خود بکنید. چون این ویژگی شما را دچار مشکل می‌کند. بکوشید که با مطالعه و مراجعه به مشاوران خوب یک سری صفات خوب را در خودتان تقویت کنید تا بتوانید حساسیت‌تان را کنترل کنید. البته بی‌توجهی خیلی زیاد به نظر دیگران هم باعث می‌شود انسان بی‌ملاحظه‌ای به نظر برسید. پس بهتر است یک تعادل نسبی در این زمینه ایجاد کنید. تعادلی که متناسب با اطرافیان شماست و منجر به آرامش بیشتر شما می‌شود.


شما چقدر روی دیگران حساس هستید؟ آیا می‌توانید این حساسیت را کنترل کنید یا خیر؟ چقدر از توان فکری شما بابت حساسیت روی حرف و فکر دیگران هدر می‌رود؟

تستحساسروحیهزودرنجینگرانی
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما