طرز تهیه کالاماری سوخاری؛ طعمی بی‌نظیر از دل خلیج فارس

وب‌سایت فرهنگ غذا: کالاماری یکی از ماهیان گونه نرم‌تنان است که طعمی کمی شور دارد. این ماهی در دریای عمان و خلیج فارس به وفور یافت می‌شود و به عنوان یکی از متفاوت‌ترین خوراک‌های دریایی نیز شناخته می‌شود.

کالاماری سوخاری طعمی شگفت انگیز دارد که قطعا طرفداران غذا‌های دریایی عاشق آن خواهند شد. علاوه بر اینکه دستور تهیه آسانی دارد، به عنوان یک وعده غذایی کامل بسیار اشتهاآور و خوش طعم است.

برای تهیه این غذای دریایی شما نیاز به حلقه‌های ماهی کالاماری دارید که می‌توانید به صورت آماده از فروشگاه‌های بزرگ خریداری کنید. اما اگر خودتان ماهی تازه را تهیه کرده‌اید، می‌بایست آن را پاک کنید و سپس استفاده نمائید.

معمولا کالاماری سوخاری را با انواع سس‌ها سرو می‌کنند و این مورد بستگی به ذائقه شما دارد، اما بهترین و محبوب‌ترین سس در کنار این غذا سس گوجه فرنگی است. مهم‌ترین ویژگی در طبخ کالاماری این است که نیاز به سرخ شدن طولانی ندارد و زود آماده می‌شود، چون برخی مردم در استفاده از غذا‌های سرخ شده تردید دارند، پس بدون دغدغه‌ای این خوراک لذیذ را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • فیله ماهی کالاماری: ۳۰۰ گرم
  • آرد گندم: ۱ پیمانه
  • روغن: به میزان لازم
  • تخم مرغ: ۱ عدد درشت
  • پودر سوخاری: درشت به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

مراحل تهیه:

۱. فیله حلقه شده ماهی کالاماری را خوب بشویید. سپس آن‌ها را در ظرفی که آرد را درون آن ریخته‌اید بریزید و به آرامی به آرد آغشته کنید. سپس در کاسه‌ای مناسب تخم مرغ را شکسته و خوب هم بزنید. تکه‌های ماهی کامالاری که به آرد آغشته شده‌اند را ابتدا درون تخم‌مرغ و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید تا تمام سطح آن‌ها را فرا گیرد.

۲. درون قابلمه یا تابه‌ای مناسب مقداری روغن ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم کاملا داغ شود. پس از داغ شدن روغن تکه‌های کالاماری را درون روغن بیاندازید. روغن باید به قدری باشد که تکه‌های ماهی کاملا در آن شناور شود. برای سرخ شدن کامل کامالاری ۳ دقیقه زمان کافی است. پس از سرخ شدن، آن‌ها روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود و بعد سرو نمایید.

نکات:

  • اضافه کردن نمک و فلفل یا هر نوع ادویه‌ی دیگری بستگی به طعم پودر سوخاری شما دارد.
  • روغن حتما باید با حرارت ملایم داغ داغ شود. در غیر اینصورت کالاماری خوب پخته نمی‌شود و البته روغن زود سیاه می‌شود.
  • اگر پودر سوخاری درشت یا پولکی نداشتید از همان پودر‌های سوخاری عادی نیز می‌توان استفاده کرد.
ازبینظیرتهیهخلیجدلسوخاریطرزطعمیفارسکالاماری
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما