طرز تهیه مرغ با طعم پستو؛ پاستاهایتان را استثنائی کنید!

وب‌سایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: سس پستو جز اون دسته از سس هایی هستش که خیلی بهمون تو داشتن غداهای خوشمزه تر و فوق العاده آسون کمک میکنه، مثلا انواع پیتزا، پاستا یا انواع گوشت ها… یکی از این غذاهای لذیذ هم همین مرغ با طعم پستو هستش که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم که میتونین تو یه چشم به هم زدن درستش کنین.

مواد لازم برای تهیه مرغ با طعم پستو

  • سینه مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
  • سس پستو: ۴ الی ۵ قاشق
  • گوجه گیلاسی به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه مرغ با طعم پستو

۱. برای تهیه این مرغ خوش طعم کافیه تا ابتدا سینه مرغ رو از وسط نصف کنین.

۲. حالا دو طرف هر کدوم از برش‌های سینه مرغ رو به سس پستو آغشته کنین. در صورت نیاز نمک هم به مرغ بزنین.

۳. سینه‌های مرغ رو با یه بیفتک کوب بکوبین تا نازک بشن و راحت‌تر بپزن.

۴. حالا داخل یه ماهیتابه یک قاشق روغن بریزین و وقتی داغ شد تکه‌های مرغ رو داخل ماهیتابه روی حرارت متوسط بذارین.

۵. اجازه بدین تا هر طرف مرغ برای مدت ۵ الی ۶ دقیقه بپزه و طلایی بشه در دقیقه‌های نهایی گوجه هارو هم اضافه کنین تا کمی بپزن و نرم بشن.

۶. حالا مرغ پستو ما حاضره و میتونیم به تنهایی یا همراه پاستا نوش جون کنیم.

استثنائیباپاستاهایتانپستوتهیهراطرزطعمکنیدمرغ
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما