آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ

وب‌سایت دونفره -گلزار نورمحمدیان: زرشک پلو یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های اصیل ما ایرانیاس و فکر کنم اکثرمون عاشقش باشیم. این مدل زرشک پلو رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم خیلی سریع آماده میشه و وقتی ازتون نمیگیره و هم لذیذه. همین که برنجو دم بذارین مرغ و زرشک خوشمزه تون هم حاضره.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو فوری

  • سینه مرغ: ۲ عدد کوچک یا ۱ عدد بزرگ
  • برنج خام: ۲ پیمانه
  • زرشک: ۱/۲ پیمانه
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۳۰ گرم
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه زرشک پلو فوری

۱. این زرشک پلو خیلی سریع حاضر میشه و علت اصلی سریع بودنش هم مرغشه که به تکه‌های ریز خرد میشه. فقط کافیه همین که برنجتون رو آبکش کردین و دم گذاشتین مراحل تهیه زرشک پلو رو شروع کنین.

۲. ۱ قاشق از کل پیاز داغ، فلفل، نمک، زرچوبه، کمی روغن و مرغی که خرد کردین رو داخل ماهیتابه بریزین.

۳. مرغ رو کمی تفت بدین تا تغییر رنگ بده.

۴. حالا کمتر از یک لیوان آب به مرغ اضافه کنین و اجازه بدین تا مرغ حدود نیم ساعت بپزه و تنگ آب بشه.

۵. پنج دقیقه مونده به این که مرغ بپزه زرشک رو حاضر کنین به این صورت که زرشک، ۱ قاشق پیاز داغ باقیمانده، کره، شکر و حدود ۲ قاشق زعفران دم کرده رو داخل یه ماهیتابه بریزین.

۶. مواد رو حدود ۲ الی ۳ دقیقه تفت بدین تا شکر آب بشه و زرشک‌ها هم نرم، دقت کنین تا زرشک رو زیاد روی حرارت نذارین، چون زود میسوزه و سفت میشه.

۷. حالا دیگه مرغ پخته و تنگ آب شده پس بهش ۱ قاشق زعفران دم کرده اضافه کنین.

۸. زرشک‌ها رو هم به مرغ اضافه کنین و با هم مخلوط کنین.

۹. حالا زرشک پلو خوشمزه تون حاضره و فقط میمونه کشیدنش داخل دیس … نوش جون

آموزشباپلوتهیهزرشکفوریمرغ
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما