وبسایت دونفره -گلزار نورمحمدیان: زرشک پلو یکی از خوشمزهترین غذاهای اصیل ما ایرانیاس و فکر کنم اکثرمون عاشقش باشیم. این مدل زرشک پلو رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم خیلی سریع آماده میشه و وقتی ازتون نمیگیره و هم لذیذه. همین که برنجو دم بذارین مرغ و زرشک خوشمزه تون هم حاضره.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو فوری
- سینه مرغ: ۲ عدد کوچک یا ۱ عدد بزرگ
- برنج خام: ۲ پیمانه
- زرشک: ۱/۲ پیمانه
- پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- کره: ۳۰ گرم
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه زرشک پلو فوری
۱. این زرشک پلو خیلی سریع حاضر میشه و علت اصلی سریع بودنش هم مرغشه که به تکههای ریز خرد میشه. فقط کافیه همین که برنجتون رو آبکش کردین و دم گذاشتین مراحل تهیه زرشک پلو رو شروع کنین.
۲. ۱ قاشق از کل پیاز داغ، فلفل، نمک، زرچوبه، کمی روغن و مرغی که خرد کردین رو داخل ماهیتابه بریزین.
۳. مرغ رو کمی تفت بدین تا تغییر رنگ بده.
۴. حالا کمتر از یک لیوان آب به مرغ اضافه کنین و اجازه بدین تا مرغ حدود نیم ساعت بپزه و تنگ آب بشه.
۵. پنج دقیقه مونده به این که مرغ بپزه زرشک رو حاضر کنین به این صورت که زرشک، ۱ قاشق پیاز داغ باقیمانده، کره، شکر و حدود ۲ قاشق زعفران دم کرده رو داخل یه ماهیتابه بریزین.
۶. مواد رو حدود ۲ الی ۳ دقیقه تفت بدین تا شکر آب بشه و زرشکها هم نرم، دقت کنین تا زرشک رو زیاد روی حرارت نذارین، چون زود میسوزه و سفت میشه.
۷. حالا دیگه مرغ پخته و تنگ آب شده پس بهش ۱ قاشق زعفران دم کرده اضافه کنین.
۸. زرشکها رو هم به مرغ اضافه کنین و با هم مخلوط کنین.
۹. حالا زرشک پلو خوشمزه تون حاضره و فقط میمونه کشیدنش داخل دیس … نوش جون