طرز تهیه کوکو تره فرنگی؛ خانم‌های باردار حتماً امتحان کنند!

وب‌سایت غذالند: کوکو تره فرنگی یک وعده غذایی کامل و سالم و سرشار از کربوهیدرات، پروتئین و ویتامین B۶، فیبر، کلسیم و آهن است. در سه ماهه‌ی اول به دلیل رشد سریع جنین بدن مادر بسیاری از املاح و مواد معدنی ذخیره شده را از دست میدهد و با یک برنامه‌ی غذایی مناسب میتواند آنرا جایگزین کند. همچنین در این مرحله از بارداری متاسفانه مادر‌ها اشتهای چندانی ندارند و حالت تهوع صبح گاهی و ویار از سری مشکلات سه ماهه‌ی اول بارداری است.

تره فرنگی یکی از بهترین گزینه ها برای از یبن بردن حالت تهوع است. سبزی تره فرنگی، که از مواد اصلی کوکو تره فرنگی است، همانند قرص مولتی ویتامین عمل میکند و همچنین منبع غنی از کلسیم است که برای رشد استخوان‌های جنین، پیشگیری از بدخلقی، بی خوابی، درد کمر و پا بسیار تاثیر گذار است. همچنین تره فرنگی دارای ویتامین B۶ می‌باشد که برای تنظیم سوخت و ساز بدن و التیام تهوع صبح گاهی نیز مفید است. ویتامین B۶ در عمل رشد و تکامل سلول‌های عصبی و سلول‌های قرمز خونی نقش بسزایی دارد. کمبود ویتامین B۶ یکی از علل اصلی سقط جنین در سه ماهه‌ی اول بارداری می‌باشد. از دیگر خواص تره فرنگی داشتن ویتامین K. (کمک به فاکتور انعقاد خون جنین)، منگنز و آهن است.

از دیگر مواد اصلی کوکو تره فرنگی سیب زمینی ست که منبع خوب انواع مواد مغذی در بدن محسوب شده و مصرف متعادل آن به مادر باردار توصیه می‌گرذد. سیب زمینی حاوی مقدار زیادی نشاسته است که به سرعت جذب می‌شود و می‌تواند روی متابولیسم گلوکز در بدن تاثیر داشته باشد. بر اساس دستورالعمل‌های انجمن تغذیه سوییس مصرف ۴-۳ واحد کربوهیدرات به صورت روزانه در بارداری توصیه می‌شود (اگرچه این مقدار بسته به وزن قبل از بارداری مادر، وزن فعلی و روند وزن‌گیری جنین تا حدودی متفاوت است). علاوه بر این بهتر است سیب زمینی همراه سبزیجات یا حبوبات مصرف شود تا قند خون را آرام‌تر بالا ببرد. علاوه بر این بهتر است سیب زمینی همراه سبزیجات یا حبوبات مصرف شود تا قند خون را آرام‌تر بالا ببرد، مثل کوکوی تره فرنگی.

مواد لازم:

  • سیب زمینی: ۱ کیلو
  • تره فرنگی: ۴ عدد
  • مارگارین (کره گیاهی): ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری: ۱/۴ پیمانه
  • نمک دریایی: ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

مراحل پخت

۱. ابتدا سیب زمینی‌ها را آب پز کنید و با مارگارین مخلوط کنید تا بصورت پوره‌ای نرم و یک دست درآید.

۲. تره فرنگی‌ها را نیز آب پز کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد درون کاسه اضافه کنید و با دست بخوبی ورز دهید.

۳. خمیر به دست آمده را به ۸ قسمت تقسیم کنید و به شکل دلخواه دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید.

۴. ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و کمی روغن را به درون آن اضافه کنید و اجازه دهید روغن داغ شود.

۵. در انتها کوکو‌ها را در روغن بگذارید و اجازه دهید کمی سرخ شوند در حدی که طلایی رنگ شوند.

نکات:

  • دقت داشته باشید که روغن زیادی استفاده نکنید.
  • همچنین تره ها را کمی آب پز کنید و از آب تره به مقدار کمی به کوکو اضافه کنید که از خواص بسیار آن بهره ببرید.
  • کره و مارگارین هردو حاوی ۱۶٪ آب و ۸۵٪ چربی هستند؛ با این تفاوت که چربی کره از نوع چربی حیوانیِ موجود در شیر و چربی مارگارین از روغن‌های نباتی است. در نتیجه میزان اسیدهای چرب اشباع مارگارین از کره کمتر است. مارگارین در واقع می تواند حکم تخم مرغ را در این غذا داشته باشد.
  • می توانید تمامی مواد را داخل ماهیتابه ریخته و سرخ کنید.

 

امتحانباردارترهتهیهحتماخانمهایطرزفرنگیکنندکوکو
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما