مژه مگنتی چیست و روش استفاده از آن چگونه است؟

 
رونق سرم‌های افزایش رشد مژه، روش‌های اکستنشن مژه و ریمل‌های حجم دهنده همگی بیانگر این نکته هستند که افراد زیادی در دنیا به افزایش قد و حجم مژه‌هایشان اهمیت می‌دهند و آن را معیاری برای تعیین زیبایی قلمداد می‌کنند. با توجه به ظهور انواع فناوری‌های جدید در زمینه‌ی زیبایی، استفاده از مژه‌های مصنوعی یک ترفند آزمایش شده و واقعی است که سال‌هاست توسط آرایشگران و افراد مشهور استفاده می‌شود. امروزه نیز ورود مژه‌های مگنتی به بازار را نمی‌توان نادیده گرفت. ما در این مطلب به تمام آنچه در رابطه با مژه مگنتی لازم است بدانید، خواهیم پرداخت.

مژه مگنتی چطور کار می‌کند؟

در حالی که مژه‌های مصنوعی را عموما با چسب بر روی پلک سوار می‌کنند، مژه‌های مگنتی به کمک آهن‌ربا‌های ریز روی پلک‌ها ثابت می‌مانند. در بسته‌بندی مژه‌های مگنتی، برای هر چشم دو مژه وجود دارد که در واقع یکی در زیر مژه‌های طبیعی کاربر قرار می‌گیرد و دیگری روی آن‌ها. در انتهای این مژه‌ها، آهن‌ربا‌های بسیار ریزی کار شده است که در نهایت هر جفت مژه را به هم و به مژه‌های طبیعی شما می‌چسباند.

ویدیو آموزش استفاده از مژه مگنتی

استفاده از این مژه‌ها بدون دردسر و بسیار ساده است. معمولا در بسته‌بندی محصولی که خریداری می‌کنید، یک بروشور برای آموزش صحیح استفاده خواهید یافت. اما به طور کلی انجام این کار در چند مرحله میسر است:
۱. ابتدا مژه‌های طبیعی خود را با یک فر مژه، فر کنید تا پایه‌ای محکم برای الصاق مژه مگنتی ایجاد شود.
۲. یک پوشش ریمل روی مژه‌های طبیعی خود بزنید تا سطح مژه‌هایتان کمی چسبناک شود. با این کار نتیجه‌ی کار بسیار طبیعی‌تر خواهد بود. اما توجه داشته باشید که هرگز نباید مستقیما بر روی مژه مگنتی، ریمل بزنید؛ چراکه هم ظاهر آن را تغییر می‌دهد و هم عملکرد آن مختل می‌شود.
۳. هنگامی که مژه‌ی مگنتی می‌خرید، متوجه خواهید شد که در آن ۴ عدد مژه وجود دارد. همان طور که گفته شد، برای هر چشم یک جفت مژه وجود دارد که یکی روی مژه‌های طبیعی شما و دیگری زیر آن قرار می‌گیرد. برای شروع، با استفاده از دست یا یک موچین، مژه‌ی مخصوص قسمت بالا را بردارید و تا جای ممکن در نزدیکی خط رویش مژه، قرار دهید.
۴. حال باید مژه‌ی زیرین را قرار دهید تا به آهنربای دیگری بچسبد. این را نیز با استفاده از دست یا موچین، به خط رویش مژه از زیر بچسبانید و خواهید دید که به سادگی به آهنربا‌های جفت خود می‌چسبد. برای تنظیم مژه‌ها، می‌توانید انتهای هر کدام را با دست بگیرید و جابجا کنید. برای اینکار لازم نیست آن‌ها را جدا کنید و دومرتبه روی مژه قرار دهید.
۵. مراحل ۱ تا ۴ را روی چشم دیگر خود نیز انجام دهید و از زیبایی بیشتر خود لذت ببرید.

مزایا و معایب مژه مگنتی

اگرچه استفاده از مژه مگنتی بسیار ساده و جذاب است، اما معایبی نیز دارد. در ادامه مزایا و معایب استفاده از مژه مگنتی، با توجه به نظر کاربران در سراسر دنیا آورده شده تا به تصمیم‌گیری بهتر شما کمک شود:

مزایا

  • استفاده از مژه مگنتی به چسب نیاز ندارد و بنابراین کاربرد آن‌ها بسیار تمیز و ساده است.
  • آن‌ها بسیار ارزان هستند.
  • مژه مگنتی را می‌توان بیش از یک بار استفاده کرد.
  • مژه مگنتی بهداشتی‌تر از مژه‌های مصنوعی از نوع دیگر هستند چرا که الصاق آ‌ن‌ها به چسب احتیاج ندارد. استفاده از چسب گاهی موجب عفونت می‌شود.

معایب

  • زمان زیادی طول می‌کشد تا دو مژه به هم بچسبند.
  • مژه مصنوعی مطابق شکل طبیعی مژه انسان تولید نشده و کاربر باید انتهای آن را بچیند تا به شکل مژه‌هایش درآید.
  • مژه مگنتی پس از اعمال، بسیار ناپایدار است و هر لحظه احساس می‌شود که خواهند افتاد.
  • مژه مگنتی قابل خم شدن نیست و بنابراین بعد از استفاده، اگر با حالت مژه‌های طبیعی شما تفاوت زیادی داشته باشد، ظاهر عجیبی ایجاد می‌کند.
  • به دلیل انعطاف ناپذیری و عدم تطابق مژه‌های مگنتی با شکل طبیعی مژه، ظاهر آن‌ها بسیار مصنوعی است و تقریبا هرکسی متوجه وجود آن‌ها خواهد شد.
  • برخی از انواع آنها روی چشم احساس سنگینی ایجاد می‌کند.

بیشتر بدانید: بوتاکس مژه چیست و چگونه انجام می‌شود؟

انواع مژه مگنتی

مانند هر محصول آرایشی دیگر و مژه‌های مصنوعی متنوعی که در بازار لوازم آرایشی وجود دارد، مژه مگنتی نیز دارای انواع و برند‌های گوناگونی است. انواع مژه مگنتی عبارتند از:

  • ساخته شده با موی طبیعی
  • ابریشم طبیعی
  • ابریشم مصنوعی
  • گوشه چشمی
  • تک مگنتی
  • دو مگنتی

همان طور که احتمالا حدس می‌زنید، مژه‌های تک مگنتی، کوتاه‌تر از دو مگنتی هستند و برای استفاده در بخش‌هایی از مژه طراحی شده‌اند.

سخن پایانی

به طور کلی روش‌های بسیاری برای افزایش طول یا حجم مژه‌ها وجود دارند که برخی دائمی و برخی موقتی هستند. مژه مگنتی یک روش بسیار سریع و البته موقتی برای رسیدن به این هدف است که در سال‌های اخیر رونق پیدا کرده‌است؛ اگرچه این مژه‌ها به همان‌اندازه که سریع نصب می‌شوند، سریع هم می‌افتند. اگر این موضوع برای شما مهم است، شاید بهتر باشد روش‌های دائمی‌تر مانند کاشت مژه والیوم را امتحان کنید.

اما نظر شما چیست؟ شما چه روشی را پیشنهاد می‌کنید؟ اگر تجربه‌ای در این خصوص دارید، آن را با ما و همراهان ستاره، از طریق بخش «نظرات و پرسش‌ها» به اشتراک بگذارید.

آنازاستاستفادهچگونهچیستروشمژهمگنتی
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما