پاستا ریحان در ده دقیقه

مواد لازم:

  • پاستا (به شکل دلخواه): ۲۵۰ گرم
  • ریحان تازه: ۳ مشت
  • پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
  • روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
  • شیر (در صورت نیاز): ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • گوجه گیلاسی: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. برای تهیه‌ی این پاستا کافیه تا ابتدا پاستامون رو داخل آب جوش بریزیم تا نرم بشه.

۲. پنج دقیقه مونده به آماده شدن پاستا سس ریحان رو حاضر میکنیم تا بعد آبکش کردن پاستا فوری با هم مخلوطشون کنیم و داغ سرو کنیم.

۳. برای درست کردن سس ریحان کافیه تا ریحان، پنیر پارمزان، روغن زیتون و سیر رو داخل غذاساز بریزیم و پند پالس بزنیمش تا مواد کاملا ریز و پوره بشن.

۴. در صورتی که مواد خوب خرد نمیشدن میتونیم دو سه قاشق شیر اضافه کنیم تا راحت‌تر آماده بشن.

۵. حالا پاستا رو آبکش کرده و همونطور که داغه سس رو هم اضافه میکنیم.

۶. مواد رو با هم مخلوط میکنیم.

۷. در نهایت به مقداری که دوست داریم گوجه گیلاسی که از قبل نصف کرده بودیم هم اضافه کرده و باز پاستا رو هم میزنیم.

۸. به همین راحتی پاستا حاضره و میتونیم با تزیین پنیر پارمزان سروش کنیم.

آمادهپاستاریحانسهسوتهکنید
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما