تهیه مشکوفی دسر مخصوص مازندرانی ها

 

 
مواد لازم:

    شیر 2 لیوان

    شکر 3 قاشق غذاخوری

    نشاسته 3 قاشق غذاخوری

    گلاب 1 قاشق غذاخوری

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    کره 1 قاشق غذاخوری

    زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

1-شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.

2-قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.

3-وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.

4-باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.

5-حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

6-می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید‌.

7-برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).

منبع :همشهری آنلاین

تهیهدسرطرزمازندرانیمخصوصمشکوفیها
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما