سوپ کلم بروکلی یکی از انواع سوپهای مقوی و فوق العاده خوشمزه و متفاوت برای روزهای سرد سال است. سوپ بروکلی علاوه بر اینکه در کاهش وزن تاثیرگذار است، سیستم ایمنی بدن را هم تقویت کرده و از سرماخوردگی پیشگیری میکند. فیبر موجود در این سوپ برای روده نیز بسیار مفیده است. همچنین این سوپ دارای خواص ضد التهابی ابوده و برای دستگاه گوارش و زخم معده مفید بوده و با وجود کلسیم بالا در رشد استخوان موثر است. برای یادگیری طرز تهیه سوپ کلم بروکلی به صورت مرحله به مرحله در این مطلب از صورتیها همراه ما باشید.
آموزش طرز تهیه سوپ کلم بروکلی
برای اینکه بتوانید سوپ کرم بروکلی خوشمزهای درست کنید باید مواد اولیه را تهیه کرده و دم دست خود قرار دهید. مواد لازم برای طرز تهیه سوپ کلم بروکلی به صورت زیر است.
مواد لازم برای تهیه سوپ کلم بروکلی:
- کره: ۶ قاشق غذاخوری
- پیاز سفید خرد شده: ۱ پیمانه
- آرد: ۱/۴ پیمانه
- شیر: ۲ پیمانه
- آب مرغ: ۲ پیمانه
- پنیر چدار رنده شده: نصف پیمانه
- جوز هندی: ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
- پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
- کلم بروکلی: ۱ پیمانه
- هویج بزرگ: ۱ عدد
- نان بزرگ برای سرو
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی:
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی شامل مراحل مختلفی است که در ادامه همه این مراحل را تصاویر برای شما آموزش خواهیم داد.
مرحله اول: ذوب کردن کره برای تهیه سوپ
برای تهیه سوپ کرم بروکلی در ابتدا قابلمهای با اندازه متناسب انتخاب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس کره را داخل قابلمه بریزید تا با دمای بسیار کم اجاق گاز ذوب شود.
- برای تهیه سوپ کلم بروکلی از انواع کره مانند کره پاستوریزه، کره حیوانی و .. میتوانید استفاده کنید.
- در هنگام ذوب کردن کره به میزان حرارت توجه کنید، زیرا حرارت زیاد باعث سوختن کره میشود.
مرحله دوم: خرد و سرخ کردن پیاز
قبل از ذوب کردن کره بهتر است پیاز سوپ را به صورت نگینی خرد کنید، سپس بعد از ذوب و داغ شدن کره، پیازهای نگینی خرد شده را به کره داغ بیافزایید و اجازه دهید پیاز با حرارت پایین پخته و سرخ شود.
- در تهیه سوپ کلم برکلی بهتر است از پیاز سفید استفاده کنید تا رنگ سوپ کدر نشود.
- هنگام افزودن پیاز به کره، مراقب دست و صورت خود باشید، چون ممکن است روغن به طرفین پخش شود.
مرحله سوم: افزودن آرد به پیاز
بعد از سرخ شدن کامل پیازها، آرد را به مخلوط پیاز و روغن بیافزایید و اجازه دهید آرد به خوبی با کره ذوب شده ترکیب شود. در حین ترکیب کره با آرد، مخلوط را مرتباً هم بزنید تا آرد روی کره باقی نماند و در کره حل شود.
- افزودن آرد به سوپ کرم بروکلی باعث تنظیم غلظت و خوشمزگی سوپ خواهد شد.
- بهتر است در تهیه سوپ کلم بروکلی از آرد سفید قنادی استفاده کنید تا رنگ سوپ تیره نشود.
مرحله چهارم: افزودن شیر و آب مرغ به مخلوط کره و پیاز
مخلوط کره و پیاز را هم زده و در حین هم زدن مخلوط، آب مرغ و شیر را به قابلمه بیافزایید و به هم زدن ادامه دهید.
- اگر آب مرغ در دسترس خود ندارید میتوانید از آب گوشت و یا آب معمولی به همراه پودر آب مرغ برای تهیه سوپ کلم بروکلی استفاده کنید.
- بهتر است شیر در این مرحله گرم باشد تا در هنگام افزودن به مخلوط کره و پیاز بریده نشود.
مرحله پنجم: افزودن پنیر چدار به آرامی
بعد از آماده شدن مخلوط آب مرغ و پیاز، حرارت مخلوط را بسیار کم کرده و به آرامی پنیر چدار را به سوپ اضافه کرده و ترکیب را به خوبی هم بزنید.
- دقت کنید که پنیر چدار را باید به صورت خرد شده و به آرامی به سوپ اضافه کنید تا پنیر به خوبی در داخل سوپ ذوب شود.
مرحله ششم: افزودن ادویهجات
در این مرحله از طرز تهیه سوپ کلم بروکلی فلفل سیاه، جوز هندی، نمک و پودر سیر را به سوپ افزوده و مواد را به خوبی هم بزنید.
- میتوانید در این مرحله ادویهجات دلخواه خود را به سوپ بیافزایید.
مرحله هفتم: افزودن هویج و کلم بروکلی
کلم بروکلی را با استفاده از چاقو تیز به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و هویج را به صورت ریز رنده کنید، سپس هر دو را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید کلم بروکلی و هویج در مخلوط آب مرغ به مدت ۱۰ دقیقه باقی بمانند تا نرم شوند.
- تا جایی که میتوانید هویج را ریز رنده کرده و کلم بروکلی را نیز ریز خرد کنید تا به خوبی پخته و نرم شوند.
مرحله هشتم: مخلوط کردن سوپ
بعد از نرم شدن هویج و کلم بروکلی، سوپ را از روی حرارت برداشته و با استفاده از یک مخلوط کن، سوپ را مخلوط کنید تا به صورت یک سوپ صاف و یکدست دربیاید.
در صورت دلخواه میتوانید سوپ را با سبزیجات نرم شده و بدون استفاده از مخلوط کن سرو کنید.
مرحله نهم: سرو سوپ کلم بروکلی
بعد از حاضر شدن سوپ، آ« را داخل کاسه و یا نان سرو کرده و نوش جان کنید.
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی در اینمرحله به اتمام رسید. امیدواریم این سوپ خوشمزه را تهیه کرده و نوش جان کنید.