دلیل کیک جمع شده
1 – دلیل اصلی قالب خیلی بزرگ هست طوری که مواد انگار فقط ته قالب رو گرفتن!
2 – زیادی قالب رو چرب کردید طوری که وقتی مایه رو ریختید روغن اضافی همراهش بالا اومد!
3 – مواد رو غیر دورانی زیاد هم زدید (مواد خیلی روی هم تا خوردن)
4 – بیشتر از مقدار دستور مایعات ریختید.
5 – حرارت فر کم بوده و کیک بیش از مقدار لازم پخته شده(مدت طولانی)
6 – حرارت فر خیلی زیاد بوده مدت پخت هم زیاد.
7 – فر سرد بوده بنابراین مدت پخت زیاد شده.
8 – مقدار سفیده زیاد بوده و خیلی هم پف داشته و بین مواد کیک هوا ایجاد شده.
9 – میزان شکر و مایعات مناسب نبوده یا شکر زیادی دانه درشت بوده ( این جوری شکر سنگین میشه و مقدارش نسبت به دستور با اینکه برابره ولی در واقع کمتر یا بیشتره )
10 – قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک بوده و مواد خیلی فشرده بودن.
11 – کیک موقع پخت تکون خورده یا بهش ضربه زدید!
12 – در فر موقع پخت باز شده یا دماش کم بوده!
13 – بعد از اضافه کردن آرد خمیر زیاد مخلوط شده اونم به صوت غیر دورانی!
منبع : سورنا