مواد لازم:
مارشمالو (18) عدد
بیسکویت (8) عدد
شیر (3/4) شیر پیمانه
خامه (1) پیمانه
شکر (3/4) پیمانه
چیپس شکلات (1 1/2) پیمانه
خامه (1/2) پیمانه
طرز تهیه:
1-ابتدا بیسکویت ها را خورد میکنیم و داخل قالب را با فویل می پوشانیم.
2-سپس شیر را به بیسکویت اضافه میکنیم و به مدت 10 دقیقه درون فر می گذاریم تا روی آن طلایی شود.
3-مارشمالو را 30 ثانیه درون مایکروویو می گذاریم تا کاملا آب شود خامه و شکر را به آن اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم و روی بیسکویت میریزیم و به مدت نیم ساعت درون یخچال می گذاریم.
4-سپس شکلات را به صورت حرارت غیر مستقیم و یا درون مایکروویو آب میکنیم و خامه را اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم و پس از گذشت یک ربع روی مارشمالو میریزیم.
5-سپس به مدت 3 ساعت درون فریزر می گذاریم و سپس به اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم.
منبع :دست ساز