پودر کاکائو 1/4 لیوانکره 60 گرم
گردوی خرد شده 1/4 لیوان
شکر رژیمی 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 لیوان
بکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
برای: 4 نفر
زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
روش: حرفه ای
پودر کاکائو ، آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و 2 بار الک نمایید. داخل کاسه ای دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و بزنید تا کف کند سپس شکر رژیمی و کره آب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و در آخر مخلوط آرد و کاکائو را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.پس از اینکه مایه کیک یکدست شد گردوهای خرد شده را اضافه کنید ، قالب را چرب کنید و مایه کیک شکلاتی را در قالب بریزید و داخل فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید. پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و برش بزنید سپس با سس شکلاتی و میوه های تازه تزیین و سرو کنید.
منبع :آشپزی