لته چای سبز ماچا را اینگونه درست کنید!

وب‌سایت هفت گنج: لته چای سبز ماچا یک نوشیدنی ملایم و خامه‌ای با تمام مزایای سلامتی چای سبز است. این نوشیدنی سبز به تدریج در دنیا محبوب شده و از نوشیدنی‌هایی است که در بین مصرف کنندگان بیشترین علاقه را به خود جلب می‌کنند. بر خلاف انتظار، بسیار آسان است که این اکسیر سلامت را در خانه آماده کنید و در مقایسه با سایر نوشیدنی‌های موجود در کافی شاپ‌های تجاری بزرگتر، از نظر اقتصادی هم کاملا به صرفه است. این نوشیدنی می‌تواند گرم یا سرد سرو شود؛ بنابراین انواع آن را امتحان کنید تا از یک نوشیدنی خوشمزه و آرام بخش طبق سلیقه خود لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه یک فنجان:

  • شیر: ۱ فنجان
  • شکر: ۱ قاشق چای خوری
  • پودر ماچا: ۲ قاشق سوپ خوری
  • آب: ۱/۴ فنجان

طرز تهیه:

۱. یک ماگ یا لیوان بزرگ بردارید و ۲ قاشق چای خوری پودر ماچا را به آن اضافه کنید. شما همچنین می‌توانید آن را الک کنید تا پودر تبدیل به یک توده نشود.

۲. آب را به جوش آورید و سپس آن را برای ۲-۳ دقیقه خنک کنید.

۳. آب جوشیده را روی پودر ماچا بریزید و آنرا با سرعت تند هم بزنید تا بافت کرمی پیدا کند.

۴. شیر و شکر را در یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت کم بگذارید. آن را به جوش نیاورید، فقط آن را گرم کنید تا حباب‌های کوچک شروع به ظاهر شدن کنند.

۵. از همزن کوچک دستی برای ایجاد کف یا فوم در شیر استفاده کنید. اجازه دهید فوم با توجه به ترجیح شما ساخته شود. شما می‌توانید این مرحله را انجام ندهید. فوم فقط زیبایی و کمی طعم بیشتری به نوشیدنی اضافه می‌کند. لاته چای سبز بدون کف یا فوم هم می‌تواند به همان اندازه خوب باشد.

۶. شیر کف کرده را به آرامی به ماچا اضافه نمایید.

۷. اگر شما لته چای سبز خنک دوست دارید، چای سرد را امتحان کنید و چند تکه یخ را به نوشیدنی اضافه کنید و از آن لذت ببرید!

نکته:

با توجه به طعم و سلیقه شما، از هر نوع شیری می‌توانید استفاده کنید. شیر گاو، شیر سویا، شیر بادام تنها چند مثال است.

اطمینان حاصل کنید که شما پودر ماچایی را انتخاب می‌کنید که بدون شکر تهیه شده است، زیرا فواید بیشتری دارد.

اینگونهچایدرستراسبزکنیدلتهماچا
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما