مواد لازم:
- فلفل دلمهای متوسط: ۴ عدد
- گوجه فرنگی بزرگ: ۲ عدد
- خیار پوست کنده و برش خورده (ترجیحا بدون دانه): ۲ عدد
- سیر: ۲ حبه
- سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
- آب لیمو: یک ونیم قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. تعدادی از فلفل دلمهایها و گوجه فرنگیها را به صورت مکعبی خرد کنید تا هر کدام به اندازه یک چهارم فنجان برسد. باقی فلفل دلمه ایها و گوجهها را هم خرد کنید و داخل مخلوط کن قرار دهید. خیار، سیر، سرکه، نمک و سه قاشق غذا خوری روغن را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید تا زمانی که کاملا نرم شود.
۲. یک چهارم فنجان باقی مانده فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. پیازها و یک قاشق غذا خوری آب لیموی باقی مانده را هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
۳. سوپ را به صورت مساوی در شش کاسه بریزید. روی هر کاسه از مخلوط گوجه و فلفل بریزید. سپس دو قاشق غذا خوری روغن زیتون باقی مانده را نیز به صورت مساوی روی همه سوپها بریزید.
نکته:
این سوپ مناسب ذائقه کسانی است که پوره سرد سبزیجات را میپسندند.