مواد لازم:
آرد 225 گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
پودر شکر 50 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
کره سرد و خرد کرده 125 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد درشت
آب 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی:
شکلات تلخ 300 گرم
خامه صبحانه 300 میلی لیتر
قهوه فوری 3 قاشق سوپخوری
آب جوش 2 قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
خامه پر چرب 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)
پنیر ماسکارپونه 60 گرم
پودر شکر 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1-آرد، نمک، پودر شکر و کاکائو را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید تا به شکل خردهنان درآید. آنگاه زرده تخممرغ و آب را بیفزائید تا به صورت خمیر درآید.
2-سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید تا آماده باز کردن شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و آن را در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید و 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
3-اکنون مواد میانی را روی آن بریزید و تارت را یک تا یک و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. سپس مواد رویه را رویش بریزید و تا هنگام مصرف در یخچال بگذارید. قبل از مصرف روی آن پودر کاکائو بپاشید.
طرز تهیه مواد میانی:
شکلات و خامه را به روش بنماری آب کنید. سپس قهوه را در آب جوش حل کنید و به شکلات بیفزائید. آنگاه بگذارید خنک شود.
طرز تهیه مواد رویه:
همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
منبع : شور و شیرین